2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست
ممنون عزیزم از انرژی مثبتت خدانی نی رو برات سالم نگه داره برام دعا کن تو ماه عزیز حاجت بگیرم 

ممنونم عزیزم برای دعات!انشالله به حق فاطمه زهرا خدا دامنتو سبز کنه و بهت یه فرزند صالح و سالم بده‌!ایشالله به زودی تاپیک بارداریتو ببینم عزیزم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطورتو متوجه نشدم عزیزم

یعنی هر دفعه که فولیکولات خوب بود برای آزادشدنش آمپول میزدی ؟؟

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *

و اینکه مگه ضخامت اندومترت چند بود که میگی کم بود 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *

اره عزیزم من از سوم پریودی روزی دوتا لتروزول میخوردم و از روز هفتم امپول اچ ام جی اگه اشتباه نکنم میزدم و روز دوازده میرفتم سونو و فولیکولام خوب بود و اچ سی جی میزدم!

ازده یا دوازده پریودی شب درمیون نزدیکی داشته باش عزیزم!بالش بزهر زیر کمرت و یک ساعتی یا نیم ساعتی از ...

ممنونم از راهنماییات ووقتی که گذاشتی چشم این ماه بیشتر دقت میکنم و رعایت میکنم 

ممنونم از راهنماییات ووقتی که گذاشتی چشم این ماه بیشتر دقت میکنم و رعایت میکنم 

انشالله به زودی نتیجه بگیری!یه خانومی به من میگفت هرروز و هرشب ناف و زیر شکمتو با روغن زیتون چرب کن و همیشه چرب باشه و یه پلاستیک بکش روش،رحمتو گرم میکنه!من یک ماه و نیم همین کارو کردم!شما هم اگه دوست داشتی انجام بده

میشه در موردش توضیح بدی؟ بعدش باردار شدی؟ هزینش چقده؟

هزینش دویست و خورده ای شد،و اصلا نترس هرکی هرچی گفت!من بار اول هفت سال پیش عکس گرفتم خیلی درد داشت و حالت تهوع گرفتم!سه ماه پیش رفتم نه درد داشت نه هیچی!میگن اگه یه کوچولو چسبندگی داشته باشی لوله هات با اون مایع تزریقی باز میشه!خیلیا بعد از عکس ماه بعد باردار شدن!۵ دقیقه بیشتر وقت نمیبره