2777
2789
من اسم پسرمو فرهاد گذاشتم 😍 به معنی با شکوه 😊 در تمام ادبیات فارسی نماد یک عاشق تمام عیار و پا ...

من عاشق اسم فرهادم  ولی چون یکم قديميه اگه پسر دار بشم میذارم  فرحان 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
وای ناراحت نباش دخترت خواهر دار میشه منم پسر دوست دارم ولی وقتی فهمیدم بچم دخمله ناراحت نشدم الانم ب ...

آخ این روزاخیلیادلداریم میدن دوستام وخونوادم،سرزنش، نصیحت،یکم آروم میشم بعدیادم میفته دخترم داداش صداش میکردباشکمم حرف میزدواسم گذاشته بودبراش، امیرحسین.هرچند امیرحسین نمیخواستم بذارم ولی دلنشین بود،یادم میفته خیلی دلم میگیره،وازاین دارم میسوزم ناخواسته باردارشدم خدابهم فرصت ندادبرم پیش دکترواسه تعیین جنسیت تلاشموبکنم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

واقعا که 😡😡خوب تربیتش کن درس خون بارش بیار بزرگ شد شخصیت مهمی شد آرزو میکنی ۱۰ تا از اون داشته باشی 

وگرنه  فرقی نداره چه آقا پسرایی زیر پای خانم دکترا رو جارو میزنن انشالله سالم باشه

من عاشق اسم فرهادم  ولی چون یکم قديميه اگه پسر دار بشم میذارم  فرحان

یه دوستی داشتم اسمش فرحین بود . شاید اگه دختر دار شم به اونم فک کنم 😉

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

آخ این روزاخیلیادلداریم میدن دوستام وخونوادم،سرزنش، نصیحت،یکم آروم میشم بعدیادم میفته دخترم داداش صد ...

الهی نکن این کارو ببین من که تازه شوهرم دوست داشت بچه اولمون پسر باشه بهش میگم برای دومی بریم دکتر تعیین جنسیت میگه نه خدا قهرش میاد دلت میاد بری بزور از خدا یه چیزیو بخواد خدا که تو دل مارو میدونه قسمتون باشه میده من از الان دنباله دکتر بودم با حرفاش پشیمونم کرد داداش منم دختر داره دومیو پسر میخواست انقد دکتر رفتن و کلی پول و رژیم و علافی بچشون آخر دختر شد بارداری زندادشم به مشکل خورد رحم زندادسم و در آوردن مای دخترشون الان مسکل داره بسپر به خود خدا حتی زندادشم تو اتاق عمل بود داداشم تو فکر سومی بود به انید پسر که اومدن ازش رضایت گرفتن برای در آوررن رحم خدا قهرش میگیره ساکر باش

واقعا که 😡😡خوب تربیتش کن درس خون بارش بیار بزرگ شد شخصیت مهمی شد آرزو میکنی ۱۰ تا از اون داشته باش ...

اون که بله انشالله وقت میذارم براشون به یه جایی میرسن وباعث سربلندیم میشن،ولی خوب دله دیگه دوست داستم طعم پسرداشتنم بچشم بالاخره هرمیوه ای مزه خودشوداره

ارات  اراد  دایان کیاراد

اینا تکراری ان

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍