2777
2789
عنوان

دو ماهه میشه پزشکی قبول شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31321 بازدید | 94 پست
وای راست میگی؟؟ منم خواستگارم دیپلمه ولی من عاشقش شدم مامانم ولی میگ اشتباه میکنی  خودمم دانش ...

حق با مادرتونه خانم دکتر  

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
وای راست میگی؟؟ منم خواستگارم دیپلمه ولی من عاشقش شدم مامانم ولی میگ اشتباه میکنی  خودمم دانش ...

بنظر من بیشتر فک کن، همه ی دیپلمه ها سطح شعورشون بالا نیس

ولی واقعا با اینکه شوهر من مرد فوق العاده خوبیه ولی همیشه احساس کمبود میکنم پیش دوستام که شوهر اونا مثلا دانشجو دکتران مال من دیپلمه. با اینکه برا من اصلا مهم نیس ولی ناخودآگاه آدمو اذیت میکنه. تازه من با حمایت شوهرم کنکور قبول شدم . ما شهرستان زندگی میکردیم شغل شوهرم تو شهر خودمون بود ولی بخاطر من کارشو ول کرد اومد تهران از صفر شروع کرد که فقط من پیشرفت کنم

با تمام این اوصاف تحصیلات چیز مهمیه، مخصوصا که شما داری پزشکی میخونی

ب نظرم این اشتباه رو نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين گوشي رو بزار كنار در وهله اول😊دوستم روزي 18 ساعت مطالعه داشت معدلش هم بالا بود

من معدل کتبی نهاییم ۱۹و نیم ب بالاشد....

همیشه هم درسم عالی بوده ولی نمیدونم چ مرگمه

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
ي چيزي الان يادم اومد باباش جبهه رفته بود ولي مشكلي نداشت ظاهرا حالا در جريان نيسم ك سهميه داشت ...

کاش نمیگفتی😥

هم سنیم‌پس..من لیسانس مدیریت دارم‌و مجرد...نمیدونم‌چطور بخونم که به آشپزی هم برسم‌آخه خودم باید تو خ ...

بابا تو خیلی وقتت آزاده. منم باید آشپزی کنم، تازه من باید به درسای دخترمم برسم، باهاش بازی هم کنم ببرمش مدرسه برم دنبالش. با تمام این اوصاف تو اون دوره که داشتم برا کنکور میخوندم صبا ساعت 4 بیدار میشدم میخوندم تا 8. 8 میرفتم کتابخونه تا 11 میخوندم 11 برمیگشتم خونه برا دخترم ناهار درس میکردم آمادش میکردم میبردمش مدرسه ازونجا هم خودم میرفتم باز کتابخونه 1 میرسیدم کتابخونه تا 5 میخوندم 5 میرفتم دنبال دخترم باهم برمیگشتیم خونه. شبم 2 ساعت وقت گیر میاوردم باز میخوندم. شبم قبل از 10.5 میخوابیدم

کاش نمیگفتی😥

حالا تفاوتي در اصل موضوع نميكنه عزيزدلم😊ديگه سهميه شهدا ك ندارههههه فوقش سهميه جانبازي داشته باشه اونم بعيد ميدونم چون مشكلي نداشت..اونم تاثيرش پنج درصده فك ميكنم در كل تاثير خاصي نداره به اينش توجه نكن😊اگه دلش ب سهميه خوش بود اونقدر نميخوند

حالا تفاوتي در اصل موضوع نميكنه عزيزدلم😊ديگه سهميه شهدا ك ندارههههه فوقش سهميه جانبازي داشته باشه ا ...

بله بله 

درست فرمودید😁

مرسی از انگیزت😘😍

بابا تو خیلی وقتت آزاده. منم باید آشپزی کنم، تازه من باید به درسای دخترمم برسم، باهاش بازی هم کنم بب ...

من اگه بخام میتونم صبح برم‌کتابخونه تا عصر....ناهارم‌همون‌صبح‌بزارمو برم‌واسه خودمم ببرم‌اونجا بخورم..شبم‌بخونم‌تا۱۲...ولی نمیدونم‌چرا‌نمیتونم‌شرو کنم

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
پايه ش تو اون دوره ضعيف بود چون دو سال از درس كاملا دور بود يني ب هوش و اينا ربط نداره بنظرم همش همش ...

حسودیم شد 

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿