2777
2789
یکی حواب منو بده لطفا  من سالی ماهی یه بار میرم مثل مهمون یه روز میمونم میام خونمون دوساعت فاص ...

عزیزم یه ظرف شستن کمک مادر شوهرت چیزی از شما کم نمیکنه

ولی توی دید شوهرت و خانواده شوهرت خیلی تاثیر داره

شما اگه خونه مامان باشی دلت میاد بعد از یکماه که میری بشینی و مامانت بیاره وببره و بشوره

ولی کمک درمیان حد

نه اینکه بری براشون خونه تکونی کنی. 

خدا میگه از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری

پس خیلی نظرای خبیثانه رو گوش نده عزیزم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما درست ميگين اما در درجه اول وظيفه شماست اونا خودشون مادر دارن واسش كار ميكنن حتما ببينن ي جا شما ...

دقیقا

منم وقتی خواهر شوهرم مجرد بود خیلی بهم برمی‌خورد که میرفتم مهمونی میدیدم اون میخاد بشینه ولی من کار کنم 

اگه قرار بود ظرف بشورم میگفتم عزیزم بیا من میشورم شما آب بکش چون خسته هستیم زود تموم شه استراحت کنیم

شما درست ميگين اما در درجه اول وظيفه شماست اونا خودشون مادر دارن واسش كار ميكنن حتما ببينن ي جا شما ...

اخه من کنکور دارم مامانم میگه شما درس بخون

مثلا وقتی من نباشم انقد منتظر میمونن تا مثلا من بیام وسیله رو جمع کنم یا مامانم انجامش بده

واقعا مامانم باید با این سن جلوشون چایی بزاره ینی نمیتونن بگن خودمون چایی میریزیم

عزیزم یه ظرف شستن کمک مادر شوهرت چیزی از شما کم نمیکنه ولی توی دید شوهرت و خانواده شوهرت خیلی تاثیر ...

باور كن منم اين فكراي بي خود رو ميكردم ولي بايد بگم ب فرهنگ و شئور طرف برميگرده اگ حس ميكني بيشئوره نبايد كار كني من الان شدم خدمتكار اونجا باشم بيدار بشم ناشتا بايد كار كنم

ماشاالله به شماعروسانمیدونم چراانقدرجبهه میگیرین برای مادرشوهر؟؟؟؟یه کمک کردن چیزی ازارزش آدم کم میکنه؟؟؟؟پسرهمون خانوم که سایه شوباتیرمیزنیدشوهرشماست ازهرلحاظ تکه بعدمادری که پرورشش داده بزرگش کرده عمرشوگذاشته پای بچش شمرذالجوشنه؟؟؟؟؟؟

باانصاف باشین توروخدا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مجبورم ميكنه ديگ بهم ميگه فلان كارو بكن يا مادرشوهرم پررو قبل غذا ميگه ...جان ميزو بچين يا سوالي ميگ ...

چی بگم ؟؟؟

من از اول گفتم هر کی مهمون دعوت میکنه یعنی توانایی جسمی و مالی داره و نیاز به کمک کسی نیست ، خودمم مهمون دعوت کنم نمیذارم کمک کنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه من کنکور دارم مامانم میگه شما درس بخون مثلا وقتی من نباشم انقد منتظر میمونن تا مثلا من بیام وسی ...

آهان

اگه کنکور داری فرق داره

البته اینم بگم اگه واقعا درس میخونی

چون خواهر شوهر من موقع کار میگفت درسودان موقع تعریف کردن یا فیلم دیدن میومد تو جمع

معدم بود برای کار نکردن بهانه کرده درس رو

[QUOTE=88628038]باور كن منم اين فكراي بي خود رو ميكردم ولي بايد بگم ب فرهنگ و شئور طرف برميگرده اگ حس ميكني بيشئوره ...[/QUOTE

پس کار نکن

چون هر کس شرایط شعور خانواده شوهرش رو که میبینه باید رفتار کنه

بعضی از آدمها از اون دسته هستن که لطف مکرر براشون حق مسلم میشه

[QUOTE=88628079]ماشاالله به شماعروسانمیدونم چراانقدرجبهه میگیرین برای مادرشوهر؟؟؟؟یه کمک کردن چیزی ا ...

به شعورکی عروس یامادرشوهر؟؟؟؟؟اگه مادرشوهربیشعورباشه قطعاپسرش که همسرماست بیشعوره چون تربیت شده همون مادره

انتقاد.پذیر.باشیم#  

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
[QUOTE=88628038]باور كن منم اين فكراي بي خود رو ميكردم ولي بايد بگم ب فرهنگ و شئور طرف برميگرده اگ ح ...

خيلي دير شده با كمال وقاحت ازم گله ميكنن اصلا وقتي پريودم ك متوجه نميشن كسيو نداشتم بهم ياد بده متاسفانه