2777
2789
عنوان

کی گفته خرگوش نحسه اخه 😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 28 پست

ما دوسال یه دونه داشتیم.اول چندروزه بود خریدیمش تا دوسال که حسابی بزرگ شد..اصلا هم برامون نحس نبود.باور نکنین این خرافاتو..نگهداریش برامون سخت بود دیگه بردیم جنگل آزادش کردیم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین رفته زیرگلوش

وایییی خداااااا دلم غششش رفتتت😍😍😍چقدخرگوشت خوشگله ماشالله😐چراخرگوش من اینشکلی نیست من اینجوری میخام😢😢😭

.                             

شنیدم خرگوش دیواروزمینوخراب میکنه راسته ؟؟ شماچطوری نگهش میدارین منم دلم میخوادبگیرم 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست

شاید دلیلش تو قفس کردنشون باشه. خرگوش باید آزاد باشه البته نه داخل شهر😄 تو زیستگاه خودش و اگه اینارو زندونی کنیم واسمون بدبیاری داشته باشه

خود حیوون که نحس نیس

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
شنیدم خرگوش دیواروزمینوخراب میکنه راسته ؟؟ شماچطوری نگهش میدارین منم دلم میخوادبگیرم 

من توی قفس نگهش میدارم ولی قفسش تقریبا بزرگه تااذیت نشه 

اون بزرگاش اره خراب میکنن 

.                             

من توی قفس نگهش میدارم ولی قفسش تقریبا بزرگه تااذیت نشه  اون بزرگاش اره خراب میکنن

منم دلم یه نی نیشومیخوادولی شوهرم میگه کثیفی داره البته شوهرم میترسه 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
منم دلم یه نی نیشومیخوادولی شوهرم میگه کثیفی داره البته شوهرم میترسه 

نه نی نیش خیلی درده سرداره باید شیرشواینابدی خیلی مراقبت میخاد میگیره ۸.۹ماهشوبگیر

.                             

نه نی نیش خیلی درده سرداره باید شیرشواینابدی خیلی مراقبت میخاد میگیره ۸.۹ماهشوبگیر

تابه شوهرمدوباره بگم خداکنه بگیره اخه میترسه

خرافات_محض#  ‍ 

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

خرافاتی.نباشیم#  

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥