2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی اگه خوشگل ننباشی همیشه او ته تهایی  همیشه انتخاب دوم

متاسفانه بله ،هرچند یه مقداری تغییرات امروز باعث تغییر دید هم شده مثلا قدیم ابروی نازک داشتی کاریش نمیشد کرد الان اینقد دستکاری میکنن که اصلو از بدل تشخیص نمیدی و تو زندگیم به این نتیجه رسیدم که ادمایی که معمولی هستند جزو ادمایی هستند که بر اساس سلیقه شخصی ادما انتخاب میشن مثلا همسر من منو میپرسته و دوسم داره ولی دوستش یبار گفت وای چرا لاغر نمیشی این چه وضعشه یااینکه چند نفر میگن دماغت عمل میخواد ولی یکی میگه ن بابا خیلیم به صورتت میاد یه سری چیزام نسبیه بستگی به طرف مقابل و ملاک و معیار سلیقه اش دارا

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

بنظرمن خیلی زیاد،جوری که شوهرم فقط قیافم براش اهمیت داشته وبه هرشکلی میخواسته بدستم بیاره 

پ.ن اصلا خوشکل نیستم ولی ازنظر اون همیشه زیبام😂😂😂تازه اون میخواسته بدستم بیاره به هرنحوی ولی نمیدونسته کسی منونمیخوادرودست بابام موندم😂😁😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
متاسفانه بله ،هرچند یه مقداری تغییرات امروز باعث تغییر دید هم شده مثلا قدیم ابروی نازک داشتی کاریش ن ...

بله حق با شماست زیبایی نسبیه من فقط خیلی خیلی خیلی خیلس بی اعتماد به نفسم

Feminist�🌻
بله حق با شماست زیبایی نسبیه من فقط خیلی خیلی خیلی خیلس بی اعتماد به نفسم

اعتماد بنفس و انرژی دورنیت رو به دیگران انتقال میدی و خودت تعیین میکنی که کی باشی و چی باشی. 

دیدی یه کسایی بدون اینکه ططرفو ببینن مخشو میزنن براحتی کافیه ریزبین باششی یذره اطلاعات از طرف داشته باشی و براساس اون جلو بری و برعکس یه سریا اینقد نازن میبینی میگی واو چه جیگریه تا میری سمت طرف حرف میزنه عق میزنی 

ظاهر ادماا جنبه های مختلفی داره که باطرفت حرف میزنه 

اولیش چشماتو چهرته بعد هیلکلو لباس و بعد قدرت بیان که سومی رو ددشته باشی طرف مغزش ناخود اگاه جذبت میششه. مخصوصا راه رفتن قوی و مسلط که دیگه معجزه میکنه 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
اعتماد بنفس و انرژی دورنیت رو به دیگران انتقال میدی و خودت تعیین میکنی که کی باشی و چی باشی.  ...

منم قبول دارم اخلاق و سواد و شعور از زیبایی مهمتره ولی زمانه جوری شده کسی که زیبا نباشه اصلا نمیرن سراغش که ببینن کمالات داره یانه همه جذب خوشگلا میشن

منم قبول دارم اخلاق و سواد و شعور از زیبایی مهمتره ولی زمانه جوری شده کسی که زیبا نباشه اصلا نمیرن س ...

بله متاسفانه ،من ظاهر معقولی دارم ولی اینقد جامعه مون بد شده تا تو جمع زیادی رو میدی بکسی ،ع فلانی چرا دماغتو عمل نکردی ،وای من جای تو باشم میرم ابروهامو فللان میکنم ،یا چرا موهات و فلان نکردی بابا دوستدارم اصلا بتوچه من خوشم نمیاد ارایشمو بشورم یکی دیگه بشم 

بااین حال ادما میتونن خودشونو ثابت کنن اینقد خوشگلا دیدم تااخر عمر هیچ ماری نکردن چون قدرتشو نداشتن واصولا ادما زیبا شکننده هستند و زود سرخورده میشن چون همیشه مرکز توجهن یجا کم لطفی بشه حتی دخترای خیلی خوشگل یهو دیدی زد زیر گریه و ....

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
بله متاسفانه ،من ظاهر معقولی دارم ولی اینقد جامعه مون بد شده تا تو جمع زیادی رو میدی بکسی ،ع فلانی چ ...

اره عزیزم راست میگی

منم چهرم معمولیه و روزی که واسه عروسیم رفتم به آرایشگر گفتم نمیخوام خیلی تغییر کنم دوست چهره خودم مشخص باشه ساده باشم چون دوست ندارم بعدن وقتی عکسا رو میبینم حس کنم این یه نفر دیگست تو بهترین روز زندگیم میخوام با چهره خودم باشم ولی بعد همه ایراد گرفتن که چرا تغییر نکردی 

خواهرشوهرم جزو خوشگلا هست اگه جلوش از خوشگلی کسی تعریف بشه ناراحت میشه سریع میگه نه اینجوریام نیست دوست داره همش از خودش تعریف بشه 

اره عزیزم راست میگی منم چهرم معمولیه و روزی که واسه عروسیم رفتم به آرایشگر گفتم نمیخوام خیلی تغییر ...

دیدی اعتماد بنفس ندارن اصلا همیشه میخوان نگاها سکت خودشون باشه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

خیلیی قطعا

پشیمونم از گذشته ی اشتباهم ، از ضربه هایی که خوردم ، از اشتباهاتم ، ولی خدارو شکر میکنم که از اون منجلاب بیرون کشیده شدم و توبه کردم و به دنیای واقعی خودم برگشتم ، خدایا شکرت❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز