2777
2789
عنوان

بدوییم بیاین لباسمو ببینین امروز خریدم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 70 پست

استارتر چرا چیزی نمیگی؟ 

میخای سورپرایزمون کنی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا چقدر همه رکن ...😁😁😁

اخه خیلی مشخصه جواب

نمیشه طفره رفت 

وگرنه من ندیدم تا حالا همه یکصدا یه نظر بدن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

توتن بهتره استارتر 

با چی میخای بپوشی؟

چه توپولی هستی 

اره گلم تو تنت خیلییی قشنگه

به خوشی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اینجا چقدر همه رکن ...😁😁😁

وقتی کسی در مورد چیزی از دیگران نظر میخواد قطعا انتظار اینو نداره که همه بیان بهش دروغ بگن

کار درست اینه که وقتی چیزی رو خریدی دیگه در موردش از کسی نظر نپرسی مگر اینکه به شرط تعویض خریده باشی و نطر بخوای برای چنجش

انتقاد_پذیر_باشیم#  

.Pain🔥you made me a believer

استار تر ناراحت نشو ولی خب چون خودت نظر خواسی میگم ! بهت نمیاد و اندامت رو چاق تر کرده ! خودشم که یکم ازاده تو تنت

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
خانمی محترم فکر نمی کنید سلیقه هر کس به خودش مربوطه و به ما مربوط نیست😊  دلیلی نداره انقدر رک ...

درسته عزیزم.اما وقتی یکی نظر ادمو بخاد موظفی که حقیقت ونظر واقعیتو بگی،اما تا وقتی که نپرسیده حق نداری بگی ای فلانی لباست اینطوریه اونطوریه،،،اما وقتی نظرتو خاست صددرصد نباید منتظر باشه حتما به به وچه چه کنی،،،اگه واقعا قشنگ بود میگفتیم قشنگه دلیلی نداره اینهمه کاربر الکی بگن بده

عزيزم اول ميخواستم بنويسم اين مدل لباسا تازه مد شده اما به شرطي كه لاغر باشي چون مدلش اينجوريه كه تو تن گشاد باشه.اما عكس تن خورش رو كه گذاشتي چون يكم تپلي ، از اون حالت اصلي كه امسال مد شده اومده بيرون . به نظرم عوض كن

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️