هدی66 مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 776 عنوان پیشنهاد اسم دختر برای نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست سلاممن هنوز اسمی برای دختر توراهیم انتخاب نکردماز اسم های طولانی و سخت خوشم نمیادمیخوام تلفظش آسون و کوتاه باشهبنظرم تمام اسم ها رو چک کردم ولی هیچی باب دلم نبود متاسفانهلطفا پیشنهاد بدید شاید اسمی از دستم در رفته باشه!!!! لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم ☘☘☘☘☘☘ 1398/02/12 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدی66 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 776 منم موندم .اسم دخترم حنانه اس اگه این بچم پسر بود می ذارم علیرضا اگه دختر بود بین حانیه و ریحانه م ... من عاشق اسم حامی هستم... اگر بچم پسر بود صددرصد حامی میذاشتم اما دختر رو موندم والا لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم ☘☘☘☘☘☘
sanazgol عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 4617 منم اگ دختر بود میزارم سارگل خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 من بین هیلان و حنا و هانا گیر کردمالبته هم خودم هم شوهرم هیلان رو بیشتر دوس داریم ولی. بقیه هی میگن سخته و فلان ..دختر اولمم هستی اسمش. به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
پرسپولیسیم عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 4340 من عاشق اسم حامی هستم... اگر بچم پسر بود صددرصد حامی میذاشتم اما دختر رو موندم والا حلما هم قشنگه ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
هدی66 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 776 ما میخوایم بزاربم آلاء....عاشق این اسم هستیم هردومون من خودم چند تا اسما خوشم اومد اما همسرم نذاشت😫 مثلا میگه چون دختره اسمی که توش (لا) داره نذار🤨 دیوانم کرده از بس ایراد بنی اسرائیلی میگیره لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم ☘☘☘☘☘☘
حنانه۱۳۹۷ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 373 من عاشق اسم حامی هستم... اگر بچم پسر بود صددرصد حامی میذاشتم اما دختر رو موندم والا من آسم پسر علیرضا دوس دارم.میخواستم اسم داداشم و بذارم علیرضا بابام نذاشتحالا اسم بچمو میذارم
eshgheaghamonسابق عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 2061 من خودم چند تا اسما خوشم اومد اما همسرم نذاشت😫 مثلا میگه چون دختره اسمی که توش (لا) داره نذار🤨 دیو ... منم فک نمیکردم همسرم خوشش بیاد ولی تا گفتم بهش،معنیشو گفتم عاشقش شده دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
هدی66 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 776 منم فک نمیکردم همسرم خوشش بیاد ولی تا گفتم بهش،معنیشو گفتم عاشقش شده اسم قشنگیه منم دوسش دارم لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم ☘☘☘☘☘☘