2777
2789
عنوان

دعای مجرب ازدواج ندارین؟؟

14684 بازدید | 34 پست

بی مقدمه بگم،من شوهر خوب میخام.فعلا هم نسل خاستگارام منقرض شده.هفت ماهه هیچ خاستگار نیومده.کلی رازونیازودعا هم بیفایده.با یکی  از همدانشگاهیا هستم ،منو میخاد اما زیاد ب دل نمیشینه.

ختم مجرب ازدواج بلدین بگین استفاده کنیم

توسل به امام جواد عالیه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نماز جعفر طیار اگر در حرم یا مکان زیارتی مثل مسجد یا امام زاده خونده بشه بهتره 

استارتر امید وار هستم ازدواج موفقی داشته باشی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

من از دعای توسل خیلی حاجت روایی ازدواج و بچه دار شدن شنیدم چون مربوط به نسل شیعه میشه خدا خیلی حساسه و زود حاجت میده

ینی میتونی مشخصات بدی که چجوری میخوای و ان شالله میگیری حاجتت رو

تاموقعی که حاجتت رو بگیری بخون

👆👆یه ختم بهتون میگم ولی از تعدادش نترسید و راحت ازش نگذرید خیلی راحت هست و خیللللی مجرب برای حاجتروایی👆👆👆

🛑لازم نیست توی یک روز خونده بشه هر چند روز طول کشید میتونید روزی 1000بخونید میتونید روزی 30 بخونید تعداد کمو زیادش دست خودتونه لازم هم نیست بگید روزی فلان تعداد میخونم مهم 30.000 تا🛑

ختم ۳۰ هزار مرتبه ذکر « أَسْتَغْفِرُاللهَ ربی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ »

چند تا شرط و رعایت کنین ان شاءالله به حاجت مورد نظر میرسید

۱.به این ختم اعتقاد و ایمان قلبی به اجابت داشته باشین..

۲.اول از همه برا سلامتی و فرج امام زمان دعا کنین

۳.برا بقیه مومنین و مسلمین جهان جهت حاجتروایی دعا کنین که حاجت روا بشن

۴حاجت روایی خودتون نیتتونو از خدا بخواین که به خواست و اراده و لطفش حاجتتونو براورده کنه

۵.هر کسی به تنهایی باید ختمو برداره بدون کمک کسی دیگ

📌 تعدادش از سی هزار تا نه کمتر شه و نه بیشتر

شروع کنین به ذکر گفتن هر زمانی که تونستین  تسبیح دستتون بود شروع کنین به ذکر گفتن (میتونید از صلوات شمار هم استفاده کنید مهم نیست هر زمان و هر چند روز طول کشید)

🏃عزیزانی که گله دارن چند ساله ب خواسته ام نرسیدم هرچی دعامیکنم براورده نمیشه

🔹👇جواب👇🔹

نذر 30.000 استغفار بگیرین 🔹حاجتروایی (خدارو شکر چندین نفر   از طریق این ختم حاجتروا شدن ان شاءالله حاجتروایی شما)

براى گشایش در امور و حلّ مشکلات سخت

گفتن این #استغفار در حلّ معضلات سخت زندگى به تجربه رسیده است و گره هاى کور بسیارى از افراد ، با همین ذکر باز شده است ! آنچه مهم به نظر مى رسد تعداد آن است که در حدیث پر بارى سى هزار بار ذکر شده است و اشخاص متعددى با تلاوت آن به این تعداد ، به حوایج خود دست یافته اند.

پیغمبر اکرم (صلى الله علیه وآله وسلم) در حدیث زیبایى مى فرمایند :

هر کس مشکلى طاقت فرسا پیدا کرد ، یا مصیبتى سخت بر او وارد شد ، یا در زندگى به تنگنا افتاد ، سى هزار بار بگوید: « أَسْتَغْفِرُاللهَ ربی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ » در این صورت خداوند گره از کارش مى گشاید و گشایشى در زندگی او قرار میدهد

گلی 11 منم

#ختم

اگر یه کاری توش گره افتاده و امروز و فردا میشه،خسته شدین ودلتون میخواد کارتون به جریان بیفته و سریع انجام بشه

بند #پانزدهم جوشن کبیر رو زیاد بخونیدبه همین نیت

بند #دهم جوشن

خانمهایی که همسرشون بداخلاق و عصبی اند بخونند روزی هفت بار تا چهل و یکروز

اگر می خواهید کسی نسبت به شما محبت داشته باشه بند #نهم جوشن کبیر رو روزی هفت بار تا چهل و یک روز بخوانید.

#جوشن_کبیر

دوستان خوبم،اگر میخواین جایی اسباب کشی کنید و دوست دارید براتون خوش یمن باشه،قبل از اینکه اسباب ببرید بند #چهل جوشن کبیر روچند باری بخونید،همین طوربرای بردن جهیزیه،سیسمونی و باز کردن مغازه هم عالیه،بخونید و داخل مغازه تون بگذارید.

دوستان گلم اگر زندانی دارید و میخواین که رها بشه به ایشون بگید بند #نودوهفت جوشن کبیرو زیاد بخونند.

#جوشن_کبیر

اگر کسی در وعده اش تعلل کرده و یا بهتون قولی وعده ای داده حالا زده زیر قولش، به همین نیت بند #هشتم جوشن کبیر رو زیاد بخونید.

#جوشن_کبیر

برای گشایش در #بخت و ازدواج بند #دوازدهم جوشن کبیرو رو روزی هفت مرتبه در چهل و یک روز بخونید

این ختم برای #کارگشایی معجزه میکنه

تا 40 روز این اذکار رو بخونید👇🏻

108 تا یا حق

100 یا قاضی الحاجات

101 ایه 9 یاسین

7 تا سوره نصر

7 تا ایت الکرسی

100 تا یا معید

10 تا یا رئوف یا رحیم

14 تا صلوات

150 تا یا فتاح

#جوشن_کبیر

برای رهایی از هر مهلکه ای نمی تونید ازش خلاص بشید بند #دوم جوشن رو روزی هفت بار تا چهل و یک روز بخونید.

اگه از کسی #پول_طلب دارین که نمیده و همینطور #رو_براه_شدن زندگی تون این ختم معجزه میکنه👇🏻👇🏻👇🏻

۱۰۱ بار یا معید

۱۰۸ مرتبه یا حق

۱۱۴ مرتبه یا جامع الشتات

دعای صنمی قریشی(اینترنت داره)

تا ۴۰ روز👆

تا قبل ۴۰ روز جاجت میگیرید ان شاءالله بسیار مجرب و ردخور نداره👌🏻

دوستان ختمهایی که بالا ارسال کردم خیلی عالی و مجرب اند👍👍👍

گلی 11 منم