2777
2789
عنوان

چقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 93 پست
عزیزم این الان کفره حتما یه چیزی بوده حالا من که نمیدونم واسه چی گریه کردی ولی شاید اون چیزی که میخو ...

وقتی با دروغ آبروم بردن و پدری نبود کمکم کنه میدونی چقدر زجر کشیدم افسردگی شدید گرفتم سر اون قضیه قرص اعصاب میخوردم،الان دقیقا حکمت خدا چی میشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی دقت کردی مسیر تاپیکت عوض شد قرار بود سوز و گداز باشه😂 هرکی عنوانتو نخونه با توجه به پستا فکر می ...

آره راست میگی قرار یکی خودمودل داری بده حالا من دارم بقیه رو دلداری میدم🤣🤣

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
کو آخه کووووووو ای ام یه یتیم والا صبح تاشب کارم گریه به درگاه خداست و هیچ نگامم نمیکنه

چی میخوای که بت نمیده

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
وقتی با دروغ آبروم بردن و پدری نبود کمکم کنه میدونی چقدر زجر کشیدم افسردگی شدید گرفتم سر اون قضیه قر ...

اولا که من از کل موضوع آگاهی ندارم که قضاوت کنم و اگه حکمتی هم باشه حتما خودت بعد ها متوجه میشی و از کجا معلوم اگه پدری هم بود پشتت بود الان خیلی پدرا هستن که پشت بچه هاشون خالی میکننن البته به طور مثال میگم خدا پدرتونو بیامرزه روحشون شاذ

اولا که من از کل موضوع آگاهی ندارم که قضاوت کنم و اگه حکمتی هم باشه حتما خودت بعد ها متوجه میشی و از ...

عزیزم پدری من آدمی نبود پشت بچش خالی کنه،مطمعنم پدرم بود دنیام بهتر بود

[QUOTE=88574223]مگه با اشک کاسبی میکنی؟ برو سر زندگیت ،عرش نمیلرزه دختر[/QUOTE

من دارم واسه شوخی میگم کی با اشک کاسبی میکنه آخه