میگن دخترا خیلی مظلومن و وقتی دخترا گریه میکنن عرش خدا به لرزه میوفته پس چرا ما این همه گریه میکنیم خدا ناراحت نمیشه؟
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون گریه ی یتیمه البته الکیه من هر چی گریه کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد
ما کهه لرزیدن عرشو حس نمیکنیم بالاخره اونی که اشکتو درورده یه روز تقاص پس میده
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
[QUOTE=88572879]اگه اینطوری بود من خودم یه تنه انقد عرش رو میلرزوندم ک دائم داشت بندری میزد دلت خوشه ها[/QU
شما از کجا میدونی شاید میلرزه تو که حس نمیکنی اگه دلم خوش بود همچین تاپیکی نمیدادم