2777
2789
عنوان

چطور عزت نفس پیدا کنم

153 بازدید | 14 پست

یه روز یکی بهم گفت عزت نفس نداری.اول نمیدونستم اصلا یعنی چی ولی بعدش فهمیدم یعنی ارزشی واسه خودم قائل نیستم .درست میکنم یه ادم شوخم که هیچ ارزشی واسه خودم قائل نیستم.خودم رو کوچیک میکنم تا بقبه بزرگ بشن.ظاهر خیلی خوبی دارم وتحصیلاتم خوبه نمیدونم چطور عزت نفس پیدا کنم؟همش میگم یه جور رعتار نکنم بقیه بگن خودشو گرفته وخودمو کوچیک میکنم

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

همش فکر میکنم اگه به خودم ارزش بذارم بقیه میگن خودشو گم کرده یا خودشو گرفته

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث  غرور و تکبر  در مقابل دیگران  با  بحث اعتماد بنفس  و عزت نفس متفاوت !

کسیکه عزت نفس داره  ؛  توانایی های خودشو میشناسه ... معایب ش رو هم میشناسه و در خفا  رفعشون میکنه  ولی هیچ وقت  عیب هاشو جلوی دیگران  نمیگه ! 

هیچ وقت  خودشو کوچیک نمی کنه  ؛ چه با رفتارش و چه در کلامش  ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اعتماد به نفس داشته باش بهترین ها رو اول برای خودت بخواه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

همیشه یه حدی  بین خودتون و دیگران  قائل باشید

با هر کسی  شوخی نکنید  و درباره هر چیزی نظر ندید  و وارد هر موضوع نامرتبطی نشید  ک  احترام تون  از بین بره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. تا روح و بدنت بهت احترام بذاره.

اگه اینکارو کنی اتفاقا پیش همه مهم تر و عزیزتری. عزت نفس ربطی ب خود گرفتن نداره.

با همه بگو بخند خاکی باش ولی هیچوقت حرفی نزن ک باعث بی احترامی ب خودت باشه.

چون بعد بقیه هم یاد میگیرن.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
بحث  غرور و تکبر  در مقابل دیگران  با  بحث اعتماد بنفس  و عزت نفس متفاوت ! ...

گاعی فور میکنم رفتار بلد نیستم.ننیدونم چی درسته جی غلط.همینم باعث شده همسرم هموحتی هیج ارزشی واسم قایل تیست 

همیشه یه حدی  بین خودتون و دیگران  قائل باشید با هر کسی  شوخی نکنید  و درباره ه ...

مثلا خاهر شوهرم میاد خونمون همش با شوعرم حرف میزنن حرفشونم تمومی نداره منم میخام حرف بزنم توجه نمیکنن.البته همش میفته وسط حرف اونا

مثلا خاهر شوهرم میاد خونمون همش با شوعرم حرف میزنن حرفشونم تمومی نداره منم میخام حرف بزنم توجه نمیکن ...

خوب شد ک مثال زدید ،

مثلا  در همچین شرایطی ؛  سکوت کنید و  اصلا وارد صحبت هاشون نشید   ک  حرف تون بی ارزش شه 

برای خودتون و حرف تون  ارزش قائل باشید 

خوب شد ک مثال زدید ، مثلا  در همچین شرایطی ؛  سکوت کنید و  اصلا وارد صحبت هاشون نشید ...

اره راس میکی.اگه بازم جیزی به نظرتون رسید بگید ممنونم

خوب شد ک مثال زدید ، مثلا  در همچین شرایطی ؛  سکوت کنید و  اصلا وارد صحبت هاشون نشید ...

حتی وقتی کسی یه شکستی داره یا یه عیبی داره یا خانواده ش عیبی دارن یا یه کم و کاستی نسبت به بقیه داره؟ اینو برا همه گفتم چون هیشکی کامل نیست مسلما و گاهی یه عیبهای هست 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
اره راس میکی.اگه بازم جیزی به نظرتون رسید بگید ممنونم

بین خودتون و سایرین  یه حالت رودربایستی ای رو نگه دارید 

طوری ک خودشون جرات نکنن ؛  خیلی حرفها رو ب زبون بیارن ...

حواستون باشه !  یهو  ازین رو  ب اون  رو نشید  ک  حساسیت ها برانگیخته شه ؛  آروم آروم  روند اصلاح شدن  رو طی کنید  ک دیگران  خودشونو  بتونن منطبق کنن

همش فکر میکنم اگه به خودم ارزش بذارم بقیه میگن خودشو گم کرده یا خودشو گرفته

سلام ، عزیزم من یه گروه درست کردم برای اینکه بهم کمک کنیم و رو عزت نفسمون کار کنیم ، و کارهای روزانه ای که برای خودمون انجام میدیم رو تو گروه بگیم ، اگه دوست داشتی بیا ، آیدی تلگرامه
@ezate_nafsss

که با این درد اگر در بند درمانند ، در مانند

بنظرم حتما این ویدئو یوتیوب رو ببین

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊