2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلار طلا رب گوجه برنج اجیل میوه پیاز بنزین مهناز افشار 

کویت تنگه هرمز سکه....  😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

قفل نمیشه به افق میپیونده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نه دیگه...انقدر لعنت شنیدم که نگو...نمیان یه ذره بگن بخندن...میان لعنت میفرستن

واقعا که..... بابا یکم خونه میدیدیم با عکسش دلمون وا میشد، نمیدونم چشونه حتما باید بحث از خیانت باشه مورد تایید واقع بشع 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

.

فک کنید هنوز تایپیک تعطیل نشده دیگه زندگی از این بهتر نمیشه .خدایا شکرتتتتتت

😀 یمدت ساکت شد فکر کردم قفلیم 😂

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز