2777
2789
عنوان

خرید فرش از کاشان

| مشاهده متن کامل بحث + 35324 بازدید | 47 پست
پس ارزش داشت؟ من میخوام برم ۱۰۰۰شونه میخوام بخرم ۴تا ۹متری ممنون میشم اگر جواب بدید

ببینسد همونطور که گقتم  خود کارخونه یعنی جایی که چند متر با محل بافت فاصله داشت توی سالن نمایشگاشون تعداد فرشا گم بود وبعدش متوجه شدم که به ما کاتالوگ‌نشون ندادن .من از قبل ابی و افشان میخواستم که بود دنبال جیز دیگه نگشتم ..بنظرم ارزششو داشت با بازار اینجا اختلاف قیمت داشت 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام میخام فرش بخرم راهنمایی کنید از کجابخرم قیمتش هم برام مهمه لطفا سایت خرید یا آدرس کارخانه دارید ...

والا من همون ساب ۹۸ فک کنم  رفتم  کاشان .فک کنم یلدای کویر  کارخونه اش .انتخاب کردم  همه پولشو  دادم  باربری یکی دو هفته  بعد آورد. کارخونه  آخر  کاشان بود فک کنم. به سمت یزد...دقیق یادم نیست..

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

کاشان قطب تولید فرش ایران محسوب میشه و تقریبا 2000 تا کارخانه فرش توی شهرک های صنعتی کاشان و آران و بیدگل وجود داره. برای خرید فرش ماشینی کاشان با قیمت مناسب و کیفیت درجه یک هم سایت کارخانه فرش گوزل کاشان رو پیشنهاد می کنم. انواع فرش ماشینی مثل فرش 700 شانه توی سایت فرش گوزل کاشان با قیمت کارخونه قابل خریده. اینم لینک سایت کارخونه فرش گوزل کاشان: www.guzalcarpet.com

ما هم پارسال خریدیم البته یه اشنا داشتیم طرح رو واسش فرستادیم اون هم صحبت کرد واسمون خرید ارسال کرد ...

عزیزم ینی عکس دادید از اینترنت ؟ نمیذارن از فرش عکس بگیریم تو بازار و نمایشگاه .کد هم نمیدن ،نیازی نیس کد باشه ؟یه عکس یواشکی بگیریم از فرش تو مغازه اوکیه یا نه اخه طرحای تو نت کمتره 

عزیزم ینی عکس دادید از اینترنت ؟ نمیذارن از فرش عکس بگیریم تو بازار و نمایشگاه .کد هم نمیدن ،نیازی ن ...

ما اسم طرح فرش رو پرسیدم بعد گفتیم به اشنامون اونا هم گفتن از این طرح چند رنگ هست شما کدوم رنگش رو میخاین بعد عکس رو واسمون فرستادن ما هم پسندیدیم و خریدیم