2777
2789
خدایا بسه صبرت. ی بلا بفرست همشون به درک واصل بشن  بخدا خسته شدم

والا بلا هم نازل میشه مردم بدبخت فقط بدبخت تر میشن این عوضیا ککشون هم‌گزیده نمیشه

اصلا مردم براشون مهم نیستن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا اینقدراوضاع گرون وبدشده ی پسر تازه ازدواج کرده خودکشی کرده

علم هدی (ببخشید از این کلمه استفاده میکنم)حروم زاده من ی جا خوندم گفته بود من چرا تاثیرات تحریمارو نمیبینم،کی گفته مردم مشکل دارن🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
فقط  فکرخودشون هستن ک الان زندگیشون مثل پادشاهه... ب فکرمافقیرفقرانیستن

ما که بخدا پول خرج کردن واسه خودمون و خوشیامون شده آرزو

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
علم هدی (ببخشید از این کلمه استفاده میکنم)حروم زاده من ی جا خوندم گفته بود من چرا تاثیرات تحریمارو ن ...

خیرنبینه

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘

واقعا اینده ایران میخاد چجوری بشه 😭😭😭😭😭 

نه بیرونیا بهم رحم میکنن نه داخلیا 

حساب کردین الان ک همه هر چی دارن دارن تبدیل به ملک و زمین و طلا میکنن همه سرمایه ها عملا یه جا خوابیدن و در گردش نیستن 

چن سال دیگه کسی پولی نداره 😰حقوقام مگه چقدرن ک بشه 

همه مجبور میشن دادو ستد کنن این املاکو  

پولدارا همه دارن مهاجرت میکنن خارج 

👄💄👠
علم هدی (ببخشید از این کلمه استفاده میکنم)حروم زاده من ی جا خوندم گفته بود من چرا تاثیرات تحریمارو ن ...

چون  با گرونی مال واموال آقایون گرونتر شده ولی بیچاره هایی مثل ما ک چیزی ندارن  بدبخت میشن صد البته ک ندیده آقایون در خواب ناز تشریف دارن  مرگ بر همشون بزرگ تا کوچیکشون

بایدکمترازماشین استفاده کرد چرابنزین راگرفتی گوشت وبرنج ک واجبتره ونمیشه ازش گذشت دعاکن قیمتش ...

عزیزم چرا این حرفو‌ میزنی همیشه هر بلایی سر ملت اوردن ملته نجیب هی هیچ کاری نکردن هی گفتن کمتر ماشین سوار میشیم کمتر گوشت میخوریم کمتر برنج میخوریم کمترتفریح میکنیم 

آخه این حق مردمه واقعا؟؟؟؟ بعد از اون همه سال جنگ و شهید و سختی اینه جوابه‌ ملت؟؟؟؟؟

به گذشته ایرانمون نگاه کنیم که چی بودیم و‌چی شدیم

ایشالا نابود بشن به حق امام زمان

خدایا شکرت بخاطر همه چیز