2821
2789
عنوان

از وقتي......😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست
خب برو خونت چرا دو ماه خونه بابات موندی برو خونه خودت از همه جای دنیا بهتره شوهرتم راحتتره و بهت بیش ...

عزيزم نميتونم

استراحتم

و خونه يه عالمه پله داره

تازه اشپزيم نميتونم كنم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
همسرم پيشمه طفلك از سركار كه مياد مدام نشسته رو به روي من ولي از اون روابط باز و صميمي خبري نيس ب ...

الهی...

من پدرمادرم خیلی رعایت میکنن😄😄😄همسرم میومد هی تنهامون میزاشتن...

گرچند خودمم راحتم جلوشون...😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من استراحتم خونمون يه عالمه پله داره نميتونم برم بالا بيام پايين اشپزي نميتونم كنم اينجا پيش ماما ...

میفهمم شرایطتو ولی احتیاجی نیست از پله بالا پایین بری بمون تو خونه خودت دیگه،تو پست قبل گفتم اکثرا این روزهازو دارن مثل من که داشتم ولی موندم خونم باهاش کنار اومدم 

حالا حالت بهتر شد حتما برو خونه خودت اینجوری بهتره

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
خب چرا خونه خودتون نمیری؟؟ بنظرم حتما برا این مشکل با شوهرتون حرف بزنین و مطرح کنین که مثل قبل دوست ...

اره حتما حرف ميزنم

مخصوصا چون رابطه نداريم

ميترسم فكر كنه سرد شدم ازش

میفهمم شرایطتو ولی احتیاجی نیست از پله بالا پایین بری بمون تو خونه خودت دیگه،تو پست قبل گفتم اکثرا ا ...

قصدم اينه سه ماهم كه تموم شد شرايط نرمال شد برگردم ايشاالله

برام دعا كن

الهی... من پدرمادرم خیلی رعایت میکنن😄😄😄همسرم میومد هی تنهامون میزاشتن... گرچند خودمم راحتم ج ...

خدا حفظشون كنه ايشاالله عزيزم

قصدم اينه سه ماهم كه تموم شد شرايط نرمال شد برگردم ايشاالله برام دعا كن

منم از هفته ۱۴ حالم اکی شد خوبه خوب انشاالله شمام همینطوری

بعد ۳ راحت میشی به روزای خوب برمیگردی

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
من بارداری اولم ۶۰ تا پله بالا میرفتم با اینکه دو تا سقط داشتم قبلش، حداقل روزی دو بار بالا و پایین ...

منم به اين چيزا فكر ميكنم

ولي بخاطر تجربه ي تلخ قبلي

همسرم اصلا اجازه نميده برم خونمون فك ميكنه تا برم يه چيزيم ميشه

تازه تا ١٠شب سركاره و ميگه اگه تنهايي حالت بد شد چيكار ميخواي كني

وگرنه بخدا من دوس دارم برم

همسرم پيشمه طفلك از سركار كه مياد مدام نشسته رو به روي من ولي از اون روابط باز و صميمي خبري نيس ب ...

خب دیگه خودت جواب خودتو دادی اینکارو ک نمیشه توی محیطی غیر از خونه شخصی انجام داد اونم با وجود افراد دیگه بالاخره خجالت هس حیاهس ترسو اضطراب هس عزیزم..ایشالا ک رفتی خونه خودتون روابطتون مثل قبل عالی میشه

منم از هفته ۱۴ حالم اکی شد خوبه خوب انشاالله شمام همینطوری بعد ۳ راحت میشی به روزای خوب برمیگردی

ايشاالله

ممنونم عزيزم

خب دیگه خودت جواب خودتو دادی اینکارو ک نمیشه توی محیطی غیر از خونه شخصی انجام داد اونم با وجود افراد ...

ايشاالله

ممنونم عزيزم

تازه اولشه بچت دنیا بیاد اینقد سرگرم کارای بچه میشی که اصلا دیگه وقت نمیکنی به این چیزا فکر کنی این ...

عزیزم شما نتونستی یا نخواستی دلیل نمیشه بقیه هم عین شما باشن چرا نگرانش میکنی! 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ايشاالله ممنونم عزيزم

این دوره بی حالی و ضعف خیلی زود تموم میشه 

سرپا میشی و روابط عالی تر از قبل میشی 

فکر نکن بچه بیاد همه چیز تموم میشه اصلااااا اینطوری نیست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عزیزم شما نتونستی یا نخواستی دلیل نمیشه بقیه هم عین شما باشن چرا نگرانش میکنی! 

نخیر من حقیقتوگفتم بچه مسولیت داره ودیگه مث سابق دوتایی نمیتونی بگردیو بچرخی 

مگراینکه پدربزرگو مادربزرگا کمک کنن نگر دارن 

الانم پیشنهاد میدم استارتر شوهرو دوماه تنها نذاره شده ازبیرون غذابگیرن هفته یبار کارگر خونشو تمیز کنه زندگیشو ول نکنه 

مرده براش عادی میشه از هم دورتر میشن حالا هفته دوروز بره عیب نداره الان اینجور فردام زایمان کنه میخواد بره سه ماه خونه مامانش بمونه

حق با شماست انگار ديگه اون روزا رو بايد فراموش كنم

نه.مهم خودتی.وقتی خونه مامانتی یه ساعتایی برو تو اتاق با شوهرت تنها باشین و حرف بزنین و از برنامه هاتون بگو.من تمام دوران بارداریم بااینکه بچه نمیخواستم ولی یکی از بهترین دوره های زندگیم بود.حتی یه لحظه نمیذاشتم شوهرم به حال خودش باشه.بچه هم اومد مسئولیت میدادم بهش تا بتونم به خودم برسم.الان عادت کرده وقتی بچه تب داره اون بالاسر بچه باشه.شبا بازی با بچه کار خودشه.شام بچه با اونه.از خودم بهیچ وجه نزدم بخاطر بچه.وقتی کوچیک بود حمام دوتایی میبردیمش حالام که بزرگ شده با اونه.شبا وقتی میاد توالت بچه با اونه.به هیچ وجهم نذاشتم جای خوابشو عوض کنه.مگه بچه فقط مال منه که من تنها کاراشو بکنم؟کار داره خب داشته باشه بچه دونفرو میخواد

من همین یه دونه ام!
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش