2777
2789
عنوان

پلانی از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2964 بازدید | 68 پست

دایی پدرت که بامامانت محرم نبود 🤔واینکه دوهفته بعده تولد بابات شهید شده بودمیگی اخه اسیربودبرگشت؟ من نفهمیدم

❄️چـون تُــودارم هـمـه دارمــ ؛دگـرم هیــچ نبـایـد...خُـــدا⭐️

اصن این چیزارو من جایی تابحال نشنیدم همش درحد یه رمان تجسم یافته ازیک ذهن درگیر چطور بگم اینجور چیزی تو کردا وجود نداره کردا انقد غیرت شرف ومردونگی دارن ک نگو ونپرس خونواده ها هم درچنین شرایطی که پدر یک خونواده شهید یابه نحوی ازدنیابرن معمولا اگه اونیکه فوت شده برادر داشته باشه ومجردم باشه و عروس هم جوون باشه ودخترهم داشته باشه این کار صورت میگیره اون هم بیشتر بارضایت دوطرفین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان پدر خودم شهید شده ومادرم باعموم ازدواج کرده خدارو شاهد میگیرم ک تا بحال عموم نشده یه بار جلوما با زیر پیرن یالباس نا مربوط ظاهربشه بخدامادوتا خواهر بودیم عموم جهیزیه و....هردوتحصیل کرده یعنی طوری بوده چطور بگم برامون کم نزاشته خدایی مردونگی رو درحق منو خواهرم تموم کرده برازایمانمون سیسمونی و...هیچوقت کمبود پدررو حس نکردیم تو پستای قبلیم نوشتم خونه امید ما خونه عمومه من 24سالمه وخواهرم 27الانم عموم 43سالشه مادرمونم 43 هم سنن ولی برخلاف سنشون خیلی هم جوونن

استاترچتد ساالته الان عزیزم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
این رسما سرکارمون گذاشته با این تاپیک مسخرش

اصن یادم نمیاد کی این تاپیک و خوندم و داستان چی بود حالم ندارم برم از اول نگاه کنم 😂😂😂😂

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗