2777
2789
کنننننننههههه است اگه بازی نکنم ایییینقد میاد جلو دسم و هی حرف میزنه هی سوال میپرسههههه منم ک میدونی ...

🤣🤣🤣🤣🤣گودی‌ منم این جوریه‌ منم سریع خودم‌ رو میزنم به غش میگم آااااااایییییی مامان جان یه لحظه هیچی‌ نگوووو قلبم‌ درد گرفت😜😜😜🤣🤣🤣

دهنش‌ بسته‌ میشه  ولی هییییی‌ تپاله‌ میچسبونه‌ خییبی تپاله‌ میچسبونه😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من تخم کتان و خوردم ۲ لیوان آب خیلیییم سگگگگم برا اینکه  دیشب از وقتی پیش شما رفتم تا ساعت ...

سلام عزیزم الهی فدات بشم من 😘😘😘😘😘

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😭☹☹ چای سبز دارم‌ کوفت میکنم تموم شه میرم☹☹

الهی فدای تو عزیزدلم قبل از درس کردن کیک ایندفعه صدقه بزار خواهر 😊😊😊😊😊😊😊

کیک به دستت نمیاد انگار😆😆😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
خب من تخم کتان و خوردم ۲ لیوان آب خیلیییم سگگگگم برا اینکه  دیشب از وقتی پیش شما رفتم تا ساعت ...

عصری اومد، دوتایشون بکن تو اتاق درشونم قفل کن، به حال خودت برس، اوکی شد درشون باز کن، بیتلبیتا، دخترمو اذیت میکنن، شبا هم تا حواب نرفته نرو پیشش منم که الان پریودم اصلا حوصله صدا ندارم عصبی میشم، واسه همین تا خواب نرفته نمیرم سر جام، صبح میگه تو رادین حواب میکنی یا منو خواب میکنی، قصد واقعیت چیه😊

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😫😫سگ تو این‌ کیک درست کردن‌ همیشه باید یه جام خسارت‌ ببینه‌ اومدم سینی‌ فر رو دربیارم‌ ناخونام‌ ب ...

😅😅😅ای خدا این بچه چرا اینجوری میشه همش با این فر، جمع کن تا نترکیدی، این چیه برات خریده 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بهاری، بین کرم شب و ویتامین سی چجوری  هماهنگ میکنی، وقتی کرم شب میزنی ویتامین سی نمیزنی؟؟؟ هر دو باید تو تاریکی باشه؟؟؟ یه مارک کرم شب و دور چشم معرفی میکنی لطفا

@bahar49  

بهاری، بین کرم شب و ویتامین سی چجوری  هماهنگ میکنی، وقتی کرم شب میزنی ویتامین سی نمیزنی؟؟؟ هر د ...

عزیزم من ویتامین سی نمیزنم چون تو کرم شبم داره من مارک کلینیک استفاده میکنم فکر نکنم الان بتونی ایران گیر بیاری

دوستانی که ماسک وازلین استفاده کردین، صورت خیییلی چرب و چیییلی میشه، من احساس سنگینی و خفگی میکنم تو صورتم، شما چکار کردین؟؟ تحملش کردین یا با صابون شستین، دلم میخواد با اون صابون بادامی خودم بشورمش

عزیزم من ویتامین سی نمیزنم چون تو کرم شبم داره من مارک کلینیک استفاده میکنم فکر نکنم الان بتونی ایرا ...

دارم تحقیق میکنم یه کرم شب بگیرم، کلینک هم خیلی تعریفشو شنیدم، ایرانی هم سینره بیشتر تعریف میکنن، امیدوارم بتونم کلینیک پیدا کنم

من ی ساعتی تحمل کردم بعد با صابون شستم

اره این چربیش زیاده، باآب خالی نمیره، منم الان میرم میشورم پوستم داره خفه میشه