2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها بازم ممنونم که هستین خیییییلی خییییلی دوستتون دارم اینهمه برام وقت چیذارین بهم روحیه میدین تک ...

سها‌ جون بدون همیشه به یادتیم‌ و منتظرت‌ 

همیشه‌ دوستت‌ داریم و دوست‌ داریم در کنار هم‌ باشیم

با هم پیش بریم‌ . ایشالا تا شنبه حالت خوب میشه  و دوباره همون سهای‌ 🖕🖕🖕🖕 پر انرژی‌ میایی. 

منتظرت‌ هستیم‌ عزیزم‌ 

😙😙😙

بچه ها بازم ممنونم که هستین خیییییلی خییییلی دوستتون دارم اینهمه برام وقت چیذارین بهم روحیه میدین تک ...

ما هم خيلي دوست داريم سها جونم😘😘😘😘😘

سها جون به خدا من ميدونم چي ميگي به خدا شيفت كاري من خيلي زشته اگه كارت اداريه يك هيچ از من جلوتري

اقا صبح ميرم يك برميگردم شش عصر ميرم ده برميگردم به خدا راست ميگن زن خونه دار پادشاهه رسما سرويس شدم خستگي از يه طرف كار پشت ميز از يه طرف ديگه همه انرژيم رو ميگرفت همون يه ذره وقت آزادم ميشد صرف غذا پختنو ظرف شستنو تميزي خونه لباس و خريد و اون ته مهاشم هر چي ميموند ميشد مهمونيو مهمونداري

اما خوب ديدم تا كي،هي شروع كردم هي خراب كردم اما واقعا اين چيزي بود كه از ته دل ميخواستمش همون چيزي كه تو ميخواي😍

تصميم گرفتم حتي اگه اشتباهم كنم باز ادامه بدم ،اگه افتادم باز يا علي بگمو شروع كنم

سها جون اينجا تاپيك لاغري نيست اينجا يه جمع دوستانس كه به هم كمك ميكنن لاغر شنو لاغر بمونن

پس بيخود نگو ديگه نميام كه خودم شخصا ميام شيرازو ممه هاتو حراج ميكنم😎😎😎

سها جون قرص ويتامين بخور،وقت خستگي حتما بخواب اين تجربه خودمه بعضي وقتا خيلي خستم نميخوابم شروع ميكنم به پرخوري يعني به خيال خودم خوابمو كم كردم اما نتيجه يه پرخوري عصبي شده

واسه همين تا ميبينم دارم سمت پرخوري ميرم ميخوابم واسه من نتيجه داده تو يخچالت غذاها وسبزيجات سالم بزار اگه نهار سركار ميخوري واسه خودت شب قبل اماده كن ،هويجو كرفسو خيار و كدو ببر سر كار(منم ميبرم)بادام درختي بزار تو كيفت گرسنه شدي چند تا بخور قبلي كه برسي خونه يه شيشه دانه چيا يا چند تا بادام يا يه سيب بخور تا يكم از گرسنگيتو بگيره

اگه رسيدي خونه ببين بيشتر خسته اي يا گرسنه اگه واقعا خسته بودي اول بخواب بعد پاشو غذا بخور

واي به حالت اگه مرتب نياي گزارش بدي

اينم نگاه كن من گاهي نميرسم تو طول روز بيام اما در هر شرايطي سعي ميكنم صبح بيام برناممو بزارم شبم گزارشمو بدم بعد بخوابم

موفق باشي سها جونم

،سهاي جديد محكم با اراده و قوي به جمع ما خوش اومدي😘😘😘

برو بخون کلی با شهرزاد پشت سرش غیبت کردیم خدا ببخشه مارو😂😂😂ولی حقشه😡

بهار جونم ميشه وعده ها رو جا به جا خورد؟؟؟مثلا شامو جاي صبحانه؟؟؟؟

وقت ندارم صبح سيب ابپز كنم😕😕😕😕😕

بهار جونم ميشه وعده ها رو جا به جا خورد؟؟؟مثلا شامو جاي صبحانه؟؟؟؟ وقت ندارم صبح سيب ابپز كنم😕😕😕 ...

اینو نمیدونم 🤔🤔🤔خوب شب ابپز کن براصبح🤔نمیشه اینجوری☺️

هر صبح خدا یک

غزل از دفتر عشق است

سرسبزترین مثنوی

از منظر عشق است

🌸💕 سلام

🌸💕 روزتون

🌸💕  سرشار از

🌸💕   آرامش

🌸💕   موفقیت

🌸💕  و لطف خداوند

سلام صبح بخیر عشقولیییاااااا😍😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

#پنجشنبه10مرداد1398

یارب !  ای تنها مونس !  ای که همیشه میتابی ، دم بدم مینوازی و مدام همراهی ، تو همیشه نظر میکنی و درها را میگشائی ....  چگونه به غیر تو ، توکل کنم؟

ای شنونده ی نیایش های بنده مُضطَرت...

ای که عشق  را روزی مهربانان ساختی....

ای که درمان میکنی به کُن فَیَکونَت ....

ای که اجابت  میکنی بدون چشمداشت....

آن لحظه که لیاقت دریافت ترا در خویشتن داشته باشم، تو هم از بی نهایت راه و شیوه در من تجلی میکنی...

پس آنی رهایم مکن... شکرت...

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلام دوستان خوشگلم، صبحتون بخیر

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم