2777
2789

برخیز و

بخند و

زندگی کن با عشق

صبح دگری دوباره از راه رسید...

🌸سلام صبحتون بخیر

🌼شادیهاتون‌ بی پایان

🌸اندیشه تون مثبت

🌼روزتون قشنگ

سلام صبح بخیر عشقولیییااااااا😘😘😘😘😘😘😘😘😘

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

#نیایش_صبحگاهی

#سه_شنبه8مرداد1398

#درودهمدلان

خدایا ! مرا زیر باران رحمتت تر کن... دلم اجابت میخواهد ، دلم میخواهد هر که دروازه های دلم را میکوبد قاصد تو باشد ، آنکه ما را به خود میخواندتمایل تو باشد ...

چه چیزی بهتر ازین یارب ! مگر تمام رازها و عبادت ها و آمال ما به توختم نمیشود؟

جانا ! مرا حمایت کن و از وسوسه های نفسانی بر حذر دار... خدایا شکرت...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام صبح تون بخیر 

اینم برنامه من🤗

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

خب من تا الان ی لیوان چای سبزو دارچین با شکوتلخ

ی فنجون قهوه 

ماسک هم زدم یخ هم مالیدم 

برم کارهای خونه رو انجام بدم بعدش بورزشم😉😉😉😉

سلام گوگولیا

اینم من که همه کارام رو از ۴/۵تا۶/۵انجام دادم مونده حلقه که شب بعد خواب ملینه و قبل دوش میزنم فکر کنم دو ست رو مجبورشم پشت سرهم با فاصله ۱۵دقیقه بزنم چون دیگه وقت ندارم

https://www.instagram.com/p/B0gTiD0AJzq/?igshid=17l2xgufisl45 بچه ها من اینو قبلا درستیدم خیشمزه ت ...

من اصن بازاری نگرفتم تا حالا هروقت بخوام خونگی درست میکنم ولی اون دستوری ک من اون موقع دیده بودم بو نداده همینطور  گفته بود خام بریزید با ی مقدار خیلی کمی نمک ولی مراحلش همین بود...این دفعه خواستم درست کنم بو داده درست میکنم باید خیمشزه بشه اینم😋😋

مرسیی😍

😊
من اصن بازاری نگرفتم تا حالا هروقت بخوام خونگی درست میکنم ولی اون دستوری ک من اون موقع دیده بودم بو ...

راستش من کم فرصت میکنم اینکارا رو بکنم مگه تو تعطیلات باشم یا چندروزی مرخصی ولی اینو تا حالا دو باری درستیدم چون ملینه بیشتر از بازاریا میدوسته

https://www.instagram.com/p/B0gTiD0AJzq/?igshid=17l2xgufisl45 بچه ها من اینو قبلا درستیدم خیشمزه ت ...

سلام خانومی 😊😊😊

منم سعی میکنم درس کنم این گودی دوس داره