2777
2789

مولتی‌ویتامین‌های طبیعی میل کنید

👈🏻به جای مصرف مکمل ویتامین C که زیادی‌اش باعث سنگ کلیه دردناک است، می‌توانید مرکبات، کیوی و حتی توت فرنگی میل کنید.

👈🏻 ویتامین B3 را هم به سادگی با مصرف سالمون، تن و چغندر می‌توانید تامین کنید. اما مصرف طولانی مکمل B3 احتمال بروز عفونت، مشکلات کبد و خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد.

👈🏻 به جای مصرف ویتامین E می‌توانید اسفناج مصرف کنید.

تغذیه#  

ی مدلی درست میکنم به نظرم مزه دنت میده شیر و خامه و شکر و نشاسته رو مخلوط میکنم میزارم رو گاز مدام ه ...

ممنون‌ بهار جون

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهج موکونم همه رو برا پنج شنبه بدرست بخور 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂من اهل فرنی و دنت نیستم اصلا دوست ندارم‌ واس‌ گودی خواستم

فست فود رو ول کنم فرنی بخورم

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
😂😂😂من اهل فرنی و دنت نیستم اصلا دوست ندارم‌ واس‌ گودی خواستم فست فود رو ول کنم فرنی بخورم

صبحونه که نمیتونی سر صبح بری فست فود😳فست فود شام😋نصف ساندویچ کباب ترکی میخولم با نصف پیتزا😋😋😋

قربونه تو عزیزدلم میفهمم چی میگی 😔😔 راستی امروز گودزیلا بالاخره قهوه خرید ولی چون رفته بود پیشه د ...

ای تو لووووحت مریم دعا به جونش کن قهوه هییییی داره گرون. میشه هر دفعه من میرم هیییی بیشتر قایم میکنم گرمی میخورم ازش😂😂😂😂

😊

اینم برنامه ی من فقط روغن کاری و ویتامین سی فقط میمونه قبل خواب ک نمیدونم کیه میزنم...فکرم بهم ریخت بدجوری امروز یکم اخر شب بمونم فیلم ببینم ازین فضای واقعی لعنتی بیام بیرون...خداروشکر ک گرما بانی خیر شد کمتر بیرون میرم چون کاری ازم برنمیاد همون تو غارم بمونم تو فاز خودم باشم کمتر دردم میاد تا به چشم خودم ببینم و جگرم بسوزه...😥

😊