2777
2789

مولتی‌ویتامین‌های طبیعی میل کنید

👈🏻به جای مصرف مکمل ویتامین C که زیادی‌اش باعث سنگ کلیه دردناک است، می‌توانید مرکبات، کیوی و حتی توت فرنگی میل کنید.

👈🏻 ویتامین B3 را هم به سادگی با مصرف سالمون، تن و چغندر می‌توانید تامین کنید. اما مصرف طولانی مکمل B3 احتمال بروز عفونت، مشکلات کبد و خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد.

👈🏻 به جای مصرف ویتامین E می‌توانید اسفناج مصرف کنید.

تغذیه#  

ی مدلی درست میکنم به نظرم مزه دنت میده شیر و خامه و شکر و نشاسته رو مخلوط میکنم میزارم رو گاز مدام ه ...

ممنون‌ بهار جون

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهج موکونم همه رو برا پنج شنبه بدرست بخور 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂من اهل فرنی و دنت نیستم اصلا دوست ندارم‌ واس‌ گودی خواستم

فست فود رو ول کنم فرنی بخورم

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
😂😂😂من اهل فرنی و دنت نیستم اصلا دوست ندارم‌ واس‌ گودی خواستم فست فود رو ول کنم فرنی بخورم

صبحونه که نمیتونی سر صبح بری فست فود😳فست فود شام😋نصف ساندویچ کباب ترکی میخولم با نصف پیتزا😋😋😋

قربونه تو عزیزدلم میفهمم چی میگی 😔😔 راستی امروز گودزیلا بالاخره قهوه خرید ولی چون رفته بود پیشه د ...

ای تو لووووحت مریم دعا به جونش کن قهوه هییییی داره گرون. میشه هر دفعه من میرم هیییی بیشتر قایم میکنم گرمی میخورم ازش😂😂😂😂

😊

اینم برنامه ی من فقط روغن کاری و ویتامین سی فقط میمونه قبل خواب ک نمیدونم کیه میزنم...فکرم بهم ریخت بدجوری امروز یکم اخر شب بمونم فیلم ببینم ازین فضای واقعی لعنتی بیام بیرون...خداروشکر ک گرما بانی خیر شد کمتر بیرون میرم چون کاری ازم برنمیاد همون تو غارم بمونم تو فاز خودم باشم کمتر دردم میاد تا به چشم خودم ببینم و جگرم بسوزه...😥

😊