2777
2789
میخواستی بگی خدای من یه چیز دیگه گفته هیچ جای قران نگفته ناخن نکارید . مرده شور آدمای عقب افتاده و ...

اره‌ واقعا‌ 

بعد صورتمو‌ دیده‌ میگه تو چرا انقدر تمیزی 😂😂😂 چرا مو در نمیاره‌ فکر کرده سیبیل‌ و ابروهام‌ رو یه خروار‌ میکنم

اگه برندارم‌ اونا‌ زنده‌ میشن‌ . من تا آخر‌ عمرم‌ بر نمی دارم.

میگم من لیزر کردم‌ هیچ وقت مو در نمیادم😂😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
اره‌ واقعا‌  بعد صورتمو‌ دیده‌ میگه تو چرا انقدر تمیزی 😂😂😂 چرا مو در نمیاره‌ فکر کرده سیبیل ...

حالا خودش‌ هم نه سیبیل‌ داشت نه ابرو

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔 خونه ی مامان گودزیلا‌ بودیم‌  فامیلاششون بودن مثل اینکه جز کامل قرآن‌ رو برداشتن هر کی ...

😯😯😯میگفتی نکنه تو خدایی اومدی رو زمین ک تشخیص میدی از کی قبوله از کی نیست🙄🙄😏😏😏

😊
اره‌ واقعا‌  بعد صورتمو‌ دیده‌ میگه تو چرا انقدر تمیزی 😂😂😂 چرا مو در نمیاره‌ فکر کرده سیبیل ...

وای از دسته اینااااا🤣🤣🤣🤣🤣

خوب جوابشو دادی چه پررو هم هستن به همه چی کاردارن

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
آره بخند 😆😆😆😆😆😆😆😆😆 خاله زنکیه که نگووووو  صب میگه این شیرآلات حموم رو درس خشک نمیکنی ...

😂😂😂😂

مریم شیر حموم رو گفتی‌ منم دستمال مخصوص‌ گذاشتم گودزیلا انقدر خوشش‌ اومده‌ که نگووووو‌  . میگه چه قدر برق میزنن‌ خیلی خوبه ‌ همیشه همین کار رو بکن 🤣🤣🤣

گفتم باش دستمال‌ رو می گذارم رو حوله‌ خشک کن‌ خودت بعد از حموم لطف کن تمیز کن تا براق باشه و لک نشه 😂😂 پرو نشه یه وقت‌ مثل گودزیلای‌ تو

🤣🤣🤣غلط‌ کنم از الان وای این گوشی بگیرم‌ 🤣🤣 سوله کامپویتر‌ داره‌ . لب‌ تاپ‌ داره تبلت‌ داره. &n ...

دور از جونت

عجب بخ بختی ای شده انباری کلی برای حسین بخ بخت اب خورده پس🤣🤣🤣🤣

😊
😯😯😯میگفتی نکنه تو خدایی اومدی رو زمین ک تشخیص میدی از کی قبوله از کی نیست🙄🙄😏😏😏

مرده شور آدم های نفهم رو ببرن

وای از دسته اینااااا🤣🤣🤣🤣🤣 خوب جوابشو دادی چه پررو هم هستن به همه چی کاردارن

🤣🤣🤣🤣میخواستم بگم پشم های تو رو کی باد برده 

🤣🤣🤣🤣🤣خوب بوده نگفته لخت شو ببینم در کیونت هم مو نداره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😊