2777
2789
😗😗😗😗سلام گلممم‌  😔😔محلشون‌ نمیدم‌ ولی تو جمع‌ ناراحتم‌ کردن.

گوره باباشون 😒😒😒

اصلا اهمیت نده همینکه ک ون محلیشون کلی حالشون جا میاد😡

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم برا اراد گوشی خواستی داشتم نصیحتت میکردم ک نگیری بهار رووووشنم کرد ک  ps4 خواستی دیگه پ ...

🤣🤣🤣غلط‌ کنم از الان وای این گوشی بگیرم‌ 🤣🤣

سوله کامپویتر‌ داره‌ . لب‌ تاپ‌ داره تبلت‌ داره.  گوشی رو دیگه‌ عمرا‌ سیبیل‌ در آورد بازم نمیگیرم‌ براش😂😂 

همین جوری وقیح‌ هست‌ 

پی اس فور نداره‌ . چند روز‌ پیش خونه ی ستارخان‌ رو طبقه ی بالاش رو حسین اجاره داد‌‌ . یه پسر داره یک سال از آراد بزرگ تره‌ یه خورده وسیله تو انباریش‌ داشتیم  با مامانم رفتیم‌ بیاریم‌ آراد رفت تو خونه دید پی اس فور داره‌ 😥😥

از اون موقع من و حسین رو انقدر خسیس‌ خسیس‌ کرده‌ واس پی اس فور .

حسین هم سفارش‌ داده‌ براش بیارن‌ دهنش‌ بسته‌ شه‌ خواهر .

گفتم کاش پام میشکست‌ انباری رو خالی نمیکردم‌ 😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

خب من ماسکمو  زدم یخمالی هم کردم فقط ماساژ الوورا مونده.

باید حتما از اسکراب جون استفاده کنم بدنم از تیرکی دربیاد ، همش یادم میره یا موقعیتش جور نمیشه . آخه درس کردم کذاشتم تو ی ظرف تو یکی از کیفام تو کمده.

تو.روحه.هرچی.گودزیلاس#  

گلط کردن به اونا چه☹☹😞😞 اینم براشون دلت خنک شه🖕🖕😋😈😈😚😚

😔😔😔 خونه ی مامان گودزیلا‌ بودیم‌ 

فامیلاششون بودن مثل اینکه جز کامل قرآن‌ رو برداشتن هر کی بخونه‌ داشتن میگفتن که کی کدوم جز‌ رو بخونه

بعد خالش‌ گفت تو که با این‌ ناخن ها‌ نخونی‌ سنگین‌ تری‌ قبول‌ نیس☹☹

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
گوره باباشون 😒😒😒 اصلا اهمیت نده همینکه ک ون محلیشون کلی حالشون جا میاد😡

😙😙😙قربونت بشم.  محلشون‌ نمیدم

😔😔😔 خونه ی مامان گودزیلا‌ بودیم‌  فامیلاششون بودن مثل اینکه جز کامل قرآن‌ رو برداشتن هر کی ...

خالش خیلی بیشعورهههههههه 

میخواستی بگی من کلا قران جلو کسی نمیخونم عزیزدلم تو جوش نزن نکبت🤬

خب من ماسکمو  زدم یخمالی هم کردم فقط ماساژ الوورا مونده. باید حتما از اسکراب جون استفاده کنم ب ...

😂😂😂😂قائم کردی 

خالش خیلی بیشعورهههههههه  میخواستی بگی من کلا قران جلو کسی نمیخونم عزیزدلم تو جوش نزن نکبت🤬

بهش گفتم من به این اراجیف که آخوند های ... گفتن‌ قبول ندارم‌ با همین ناخون هام‌ نماز هم‌ میخونم‌ . 

میگه آخوند و چی کار داری‌ خدا گفته‌ 

😂😂😂😂قائم کردی 

آره ی فضول دارم که نگو همه جارو میگرده تازه رفتیم خرید لباس تو خونه ای کردم میگه قبلیا رو باید بریزی دور گفتم باشه بعد میگه تختو بزن بالا ببینم تو اون بقچه زیپی ها چی گذاشتی 😨

آره ی فضول دارم که نگو همه جارو میگرده تازه رفتیم خرید لباس تو خونه ای کردم میگه قبلیا رو باید بریزی ...

🤣🤣🤣 وایییی‌ خدا‌ 

این باید زن‌ میشد 

بهش گفتم من به این اراجیف که آخوند های ... گفتن‌ قبول ندارم‌ با همین ناخون هام‌ نماز هم‌ میخونم‌ .&n ...

میخواستی بگی خدای من یه چیز دیگه گفته هیچ جای قران نگفته ناخن نکارید .

مرده شور آدمای عقب افتاده و نادون رو ببرن هرچی میکشیم از همین جهل اینجور ادمهاس

🤣🤣🤣 وایییی‌ خدا‌  این باید زن‌ میشد

آره بخند 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

خاله زنکیه که نگووووو 

صب میگه این شیرآلات حموم رو درس خشک نمیکنید پشت شیر جرم سفید زده 😒😒

گفتم عزیزم من حتی پشته در حموم هم دستمال میکشم که دره چوبی خراب نشه شیر هارم میسابم به من چه آب جرم داره 🤣🤣🤣🤣🤣