2777
2789

مااز خرید برگشتیم، صبحانه به اندازه رادین نون داشتیم من خودم تخم مرع آبپز با گوجه خوردم، نون رژیمیام تموم شده بودن، داشتم میمردم از گرسنگی دیگه چشام نمیدید، اومدیم پریدم یه پارچ آب خوردم که جلو حمله به دیگ رو بگیرم،😅

بعد نهار رو خوردیم یه نیم ساعت دیگه باید پسری رو ببرم استخر، امروز یویو شدم، یه پارچه هم برا مانتو گرفتم، فقط امیدوارم کم طول بکشه دوختنش

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگ کی بودی تو 👌هم ورزیدی هم ماسکیدی😊هی یادش بخیر منم زمانیکه سر کار میرفتم ساعت ۶/۵صبح هم ورزیده ...

سلام خوشگلم خوبی 

بله سحرخیزی خیلی خوبهه

امروز هی اومد بخوابم بعد گفتم پاشو وگرنه برنامه هات میریزه بهم😁 بنده هم مثل آدم بلندشدم رفتم😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
مااز خرید برگشتیم، صبحانه به اندازه رادین نون داشتیم من خودم تخم مرع آبپز با گوجه خوردم، نون رژیمیام ...

سلام عزیزم خسته نباشی اخ چه کاره خوبی کردی آب خوردی اول منم بعضی وقتا اول میپرم رو آب

همگی خسته نباشید  من تازه از کار خونه فارغ گشتم ی چای سبز بخورم خورده هامو بزنم تو مانکن بعد پا ...

سلامت باشی خوشگلم😍😍😍😍😍

پیام منو از جلو استخر در انتظار بابای رادین دارین، هنوز هییییچ فعالیتی در جهت برنامه ورزشی و پوستی نداشتم، برگردم خونه، انجام میدم، فردا ۲۷ تیر، ۱۶ سالگرد نامزدیمونه، به فکر یه فعالیتی به این منظور هم هستم، هنوز چیزی نیفتاده تو فکرم😩😞

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
پیام منو از جلو استخر در انتظار بابای رادین دارین، هنوز هییییچ فعالیتی در جهت برنامه ورزشی و پوستی ن ...

الهی عزیزم عشقتون پایدار.

اول ی کیک درس کن بعدم غذای محبوبتون دسرم یادت نره زیاد شلوغش نکن خسته بشی ولی سورپرایزش کن اگر تونستید یه دوره تنهایی هم بزنید😊

ژله رژيمي

فقط یه قاشق پودر ژلاتین را با یه لیوان آب جوش حل کنيد

بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنيد هرچی میوه دوست داشتید داخل ژله بريزيد

البته هرچی شیرین تر باشه ورسیده بهتره چون هیچ شکری استفاده نمیشه بعد ژله  راداخل یخچال  بگذاريد تا ببندد

تغذیه#  

الهی عزیزم عشقتون پایدار. اول ی کیک درس کن بعدم غذای محبوبتون دسرم یادت نره زیاد شلوغش نکن خسته بشی ...

تنهایی که نداربم، پسری همجا حضور پررنگ داره😍😍، واقعیتش اصلا تو جو خوراکی درس کردن نیستم، شاید بردمشون بیرون، کمتر از ده روز دیگه سالگرد ازدواجمونم هس😮😀

پیام منو از جلو استخر در انتظار بابای رادین دارین، هنوز هییییچ فعالیتی در جهت برنامه ورزشی و پوستی ن ...

مبارکه عزیزم😚امیدوارم خوش بگذره بهتون 😍

من سالگرد عقد و ازدواج فقط میگیرم نامزدنگ ندالیم دیگه ننه

😊
ژله رژيمي فقط یه قاشق پودر ژلاتین را با یه لیوان آب جوش حل کنيد بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنيد ...

عالی همین امشب میدرستم برای صبحانه فردام من تازه فهمیدم این ژلاتین  خیلی بهتر از ژله استااا از نظر کالری چون میتونی شیرینیشو کم و زیاد کنی یا عسل جای شکر بریزی یا حتی شیره بریزی این میوه ای هم ک تو گذاشتی فک کنم عالی بشه مثلا با موز رسیده ک شیرینی دیگه هم نخواد😍😍 البته اهل بیت ژله میدوستن ولی چون کالریش کمتره برا من ژلاتین بیشتر دوست😝😝😝

😊