2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نیایش_صبحگاهی#  

#آدینه11مرداد1398

آدینه ام را شروع میکنم با نام او که نام‌ و یادش ، درمانست و شفا...

با نام خدایی که تقاضا از او ایمانست و عرفان ، نه گدائی...

خدای خوبم ! تو امید بی پایان من هستی ... صبر و آرامش و  انتظاری که امروز دارم ، از اعتمادم به کل نظام هستی ست.

امروز پر از یقین هستم و ترس، تردید و نگرانی را به دور انداخته ام زیرا در اجابت دعا را می بندند. خدایا شکرت.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها، بیمه اعضای بدن حتما شنیدین، جنیفر با سنشو ۳۰۰میلیون دلار بیمه کرده، 

جنیفر با سنش تو بالاترین سطح، بعد با سن کیم کارداشیان،

موضوع بحث امروز😊😊😉😉😉

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

👻 #زنگ_تفریح

بايد يه كاغذ با عنوان (ظرفيت پر است) بچسبونيم به نشيمنگاهمون تا ملت بفهمن واسه سَراشون ديگه جا نداريم 😄

✨ @ZanChannel

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

📝 #زهرا_جیم

دختر دار که شدم تمام دنیا رو از وجودش با خبر میکنم

هیچ وقت به هیچکس اجازه نمیدم که بگه ایشالا بچه دومت پسر باشه

دختر دار که شدم بهش یاد میدم

اگه گل خوش بویی دید که هوش از سرش پروند بچیندش

مانتوی سرخابی جلو باز به شدت جیغ رو بخره

رژ قرمز جلفی که زیباییش رو صدبرابر میکنه بزنه

بهش میگم همیشه بخند

اون قدر عمیق اون قدر بلند که حتی لنز دوربین هم به خنده هات حسادت کنه

بهش یاد میدم رو پای خودش وایسه

و هرکاری که دلش میخواد با رعایت "چهارچوب حیا" انجام بده

بهش میگم با دوستت به بهترین کافه ی شهر برو و خوش بگذرون

هیچ وقت بهش نمیگم حتما با داداشت برو بیرون

هیچ وقت واسه رسیدن به خواسته هاش از واژه ی "شوهر" استفاده نمیکنم

بهش یاد میدم مردونه دختر باشه،

که هر وقت دلش لرزید واسه مردونگی های یه مرد

واسه صدای کلفت و غرور مردونه و غیرتی که خرج دخترکم میشه اون موقع وقت ازدواجشه نه وقتی که بخواد مجردی بره مسافرت، نه وقتی بخواد لاک و رژ جیغ بزنه، نه وقتی که بخواد بلند بخنده و تو خیابون بستنی قیفی بخوره

نه وقتی که بخواد شاد باشه

دختردار که شدم هیچ وقت از ترس اجتماع و بخاطر امنیت خودش تو قفس بزرگش نمیکنم بلکه بهش آزادی و پرواز رو یاد میدم

دختردار که شدم بهش میفهمونم زندگی با یه عالمه حسرت فاجعه اس!

✨ @ZanChannel

✨

📝 #نرگس_صرافیان_طوفان

زن بودن ، مهارت می خواهد ...

باید بلد باشی پایِ اجاق گاز ، حینِ سرخ کردنِ کتلت ، با خودت فکر و خیال هایِ عاشقانه کنی و شعرهایِ دلبرانه بگویی ، در حالی که غذایت نه ذره ای بسوزد ، نه بی نمک باشد ...

باید بتوانی هنگامِ شستنِ ظرف ها ، موسیقیِ دلخواهت را زمزمه کنی ، چشمهایت را ببندی و با همان حالتِ ژولیده و دستهایِ کف آلود ، تصور کنی رویِ صحنه ای و هزاران نفر تو را تشویق می کنند ...

زن که باشی ، باید بتوانی در حالی که لباس می شویی و جارو می کشی ، به همه چیز فکر کنی ... فکر کردنی که انتهایش بشود تصمیم های مهم و سنجیده گرفت ...

زن هایِ خانه دار ، استعدادهایِ کشف نشده ای هستند که به حرمتِ زن بودن ،

متواضعانه در مقامِ یک همسر و یک مادر ، کنجِ خانه مانده اند و بی هیچ توقعی برایِ دنیایمان زنانگی می کنند ...

زن بودن ، ساده نیست ...

پیچیده ترین فرمولِ آفرینش است ...

✨ @ZanChannel

✨

#رالف_والدو_امرسون

خودت بودن در جهانی که دائما تلاش می کند از تو چیز دیگری بسازد، بزرگترین هنر است.  

✨ @ZanChannel

📝 #ناشناس

در فروشگاه های لوازم بهداشتی DM، محل هایی برای تعویض پوشک کودک قرار داده شده و تمامی وسایل لازم به رایگان در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

از چند آلمانی پرسیدیم که چرا از این وسایل که زیاد و رایگان در اختیار آنهاست، بیشتر بر نمی دارند تا بعدا هم استفاده کنند؟

نفر اول در فکررفت،و گفت: "نمی دانم. خب مال من که نیست. اینها را گذاشته اند تا در همان جا استفاده کنیم دیگر! برای استفاده بعدی باید بخریم.

انگارحتی  تا به حال به این موضوع فکر هم نکرده بوده

نفر دوم نگاه متعجبی می کند و می گوید: اینها که برای بردن نیست! گذاشته اند که اگر کسی نیاز پیدا کرد و در خانه به مقدار کافی داشت و همراهش نبود، یکی بردارد. این حق من نیست.

نفر سوم: بیشتر برداشتن و استفاده بعدی که بماند، من اگر پوشک و وسایل لازم همراهم باشد، حتی یکی هم بر نمی دارم

و در جواب چرای من، بعد از کمی فکر کردن می گوید: "با این کار، من بار خودم را که می توانم بردارم، بر گردن دیگری گذاشته ام. این کاری است که من را تبدیل می کند به یک آدم بی ارزش! نمی خواهم به کسی تبدیل شوم که دوستش ندارم."

بله، به همین سادگی!

✨ @ZanChannel

خب دوستان خوشگلم، من به اندازه تما م امروز و شاید فردا پست گذاشتم، دیگه سهمم پر شد، سرتون بدرد اومد ببخشید، 

خب دوستان خوشگلم، من به اندازه تما م امروز و شاید فردا پست گذاشتم، دیگه سهمم پر شد، سرتون بدرد اومد ...

بسیار ممنون عزیزدلم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

📝 #نرگس_صرافیان_طوفان زن بودن ، مهارت می خواهد ... باید بلد باشی پایِ اجاق گاز ، حینِ سرخ کردن ...

وای چقد دقیق 👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌