2777
2789

تغذیه#  

غذای سالم‌ترین افراد جهان چیست؟ 25غذایی که این افراد آن‌ها هر روز می‌خورند:

_بادام
بادام منبع غنی چربی، فیبر و پروتئین است.
_سرکه سیب
_آووکادو
منبع غنی چربی‌های سالم و فیبر
_لوبیا
تنظیم وزن، قند خون، کلسترول
_توت ها
_فلفل سیاه
لاغری و تقویت پوست و مو
_بروکلی
_دارچین
کاهش وزن و التهاب خون
_قهوه
خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت  را کاهش می‌دهد
_زیره
کاهش وزن، لاغری و کاهش دردهای دوران بارداری و قاعدگی
_شکلات تلخ
تنها نوع شیرینی مفید برای افراد مسن که باعث سلامت قلب و تقویت کمر می‌شود
_سیر
_زنجبیل
کاهش کلسترول، لاغری، زیبایی پوست
_عسل
منبع غنی آنتی اکسیدان‌ها
_زیتون
از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
_ذرت بو داده
یک میان وعده غذایی عالی سرشار از فیبر
_ماهی سالمون
_اسفناج
منبع پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم و ویتامین های B6، B9، E، C و K.
_زردچوبه
_ماست
_خیارشور
تأثیر مثبتی بر روی عملکرد سیستم ایمنی، خلق و خو
_گیلاس
سلامت مغز شما را افزایش و استرس را به شدت کاهش می‌دهد
_تخم مرغ
این غذای کامل، برای چشم، مغز و کمر شما مناسب است.
_چغندر
کاهش فشار خون، افزایش انرژی
_چای
آرامش در عضلات

😊
کوژاااااییید😛😛😛

من هستم، فقط حرف زدنم نمیاد امروز حوصله خوبی ندارم، منتظرم رادین خواب بره، ورزش کنم، حتی نهار هم امروز درس نکردم، نیمرو دادم به رادین، خودم هم ۴ ۵ ق از لوبیاهای قورمه سبزی دیروز رو جدا کردم، همیشه پر لوبیا درس میکنم که بتونم جدا کنم برا خودم، برسم تثبیت فقط من،

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدومتون گروه خونیتون o بود بیاید با من شریک عاطفی بشید🤣🤣🤣🤣 افراد با گروه خونی O کمتر از سای ...

آی ام O

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بنده از پارک با دخملو برگشتم ی کم بهتر شدم

خدا رو شکر، من میخوام شام رو ردیف کنم بعد بزنم بیرون، هم ۷۰۰۰ تا قدمو بردارم، هم حالمو خووب کنم، امروز خیییلی دپ شدم، 

شهرزاد ج آزمایشت چی شد خواهر؟؟؟

خدا رو شکر، من میخوام شام رو ردیف کنم بعد بزنم بیرون، هم ۷۰۰۰ تا قدمو بردارم، هم حالمو خووب کنم، امر ...

منم از صبح بهم ریخته بودم وقتی دلم خیلی هوای مامانم رو میکنه اینجوری میشم 😔هیچ گلطی هم نکردم غیر از ی قهوه چیزی هم نخوردم هنوز

هنوز باهاش در کنتاکی؟؟؟ یا در سکوت دعوا میکنید!!!

هنوز باهاش در کنتاکی؟؟؟ یا در سکوت دعوا میکنید!!!

در سکوت چشامون دعوا میکنه 😂😂ناهار ک ندادم بهش اومد یکم غر زیر پوستی زد منم محل ندادم کار خودمو کردم ساکت شد نخوابید و گفت ۶ میرم ج از و بگیرم گفتم نمیخواد خودم میرم بیرون کار دارم😛😛😛

😊
منم از صبح بهم ریخته بودم وقتی دلم خیلی هوای مامانم رو میکنه اینجوری میشم 😔هیچ گلطی هم نکردم غیر از ...

قربونت برم، همچنین من، یه چند تا پیام به همسر دادم براش یه متن ادبی پر از همچیز فرستادم، اونم در چند جمله پاسخ داد، همین که درکم کرد کمی بهتر شدم پاشدم ورزشامو کردم یه قهوه خوردم، دیگه بیا خودمون، برای بهتر شدن حالمون تلاش کنیم،

منم از صبح بهم ریخته بودم وقتی دلم خیلی هوای مامانم رو میکنه اینجوری میشم 😔هیچ گلطی هم نکردم غیر از ...

گوبون دلت بشم من بهاااری من 😚😚😚ایشالا ب زودی کار مامانت اوکی میشه میاد پیشت

😊
در سکوت چشامون دعوا میکنه 😂😂ناهار ک ندادم بهش اومد یکم غر زیر پوستی زد منم محل ندادم کار خودمو کرد ...

این مدل دعوا رو میپسندم، آره یه دوری بزنی برات بهتره، عابر بانکشم ببر، حتی اگه خریدم نکردی یه مبلغ قابل توجهی برداشت کن