غذای سالمترین افراد جهان چیست؟ 25غذایی که این افراد آنها هر روز میخورند:
_بادام بادام منبع غنی چربی، فیبر و پروتئین است. _سرکه سیب _آووکادو منبع غنی چربیهای سالم و فیبر _لوبیا تنظیم وزن، قند خون، کلسترول _توت ها _فلفل سیاه لاغری و تقویت پوست و مو _بروکلی _دارچین کاهش وزن و التهاب خون _قهوه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را کاهش میدهد _زیره کاهش وزن، لاغری و کاهش دردهای دوران بارداری و قاعدگی _شکلات تلخ تنها نوع شیرینی مفید برای افراد مسن که باعث سلامت قلب و تقویت کمر میشود _سیر _زنجبیل کاهش کلسترول، لاغری، زیبایی پوست _عسل منبع غنی آنتی اکسیدانها _زیتون از پوکی استخوان جلوگیری میکند. _ذرت بو داده یک میان وعده غذایی عالی سرشار از فیبر _ماهی سالمون _اسفناج منبع پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم و ویتامین های B6، B9، E، C و K. _زردچوبه _ماست _خیارشور تأثیر مثبتی بر روی عملکرد سیستم ایمنی، خلق و خو _گیلاس سلامت مغز شما را افزایش و استرس را به شدت کاهش میدهد _تخم مرغ این غذای کامل، برای چشم، مغز و کمر شما مناسب است. _چغندر کاهش فشار خون، افزایش انرژی _چای آرامش در عضلات
من هستم، فقط حرف زدنم نمیاد امروز حوصله خوبی ندارم، منتظرم رادین خواب بره، ورزش کنم، حتی نهار هم امروز درس نکردم، نیمرو دادم به رادین، خودم هم ۴ ۵ ق از لوبیاهای قورمه سبزی دیروز رو جدا کردم، همیشه پر لوبیا درس میکنم که بتونم جدا کنم برا خودم، برسم تثبیت فقط من،
زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
در سکوت چشامون دعوا میکنه 😂😂ناهار ک ندادم بهش اومد یکم غر زیر پوستی زد منم محل ندادم کار خودمو کردم ساکت شد نخوابید و گفت ۶ میرم ج از و بگیرم گفتم نمیخواد خودم میرم بیرون کار دارم😛😛😛
منم از صبح بهم ریخته بودم وقتی دلم خیلی هوای مامانم رو میکنه اینجوری میشم 😔هیچ گلطی هم نکردم غیر از ...
قربونت برم، همچنین من، یه چند تا پیام به همسر دادم براش یه متن ادبی پر از همچیز فرستادم، اونم در چند جمله پاسخ داد، همین که درکم کرد کمی بهتر شدم پاشدم ورزشامو کردم یه قهوه خوردم، دیگه بیا خودمون، برای بهتر شدن حالمون تلاش کنیم،
زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم