2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول صبحی آبادشون کردیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حقشونه بابا

بخدا اون روزی  رو میبینم ک هانیتا  تربیت شده بزرگ شده این بشر همینطور بچه مونده بزرگ نشده هیچ بچه ترم میشه....

اصن با این بچه حوصله نمیکنه بخدا یکم تنها میذارمشون محااااااله کارشون به دعوا نکشه به قران همشم مقصر سیامکه چون فقط بلده با صدای بلند با بچه حرف بزنه...میگم دو بار با ارامش برای بچه توضیح  بده میییییفهمه اصن نیاز نیست داد بزنی بخدا مریم هانیتا خیلی بچه ی خوبیه کافیه دلیل چیزی رو بهش بگی ی جوری قانع میشه و درک میکنه ک اصن فک میکنی با ادپ بزرگ حرف میزنی این قدر نمیدونه... باید ی بچه تخس زبون نفهم مث برادر زادش گیرش بیاد ک از دیوار راست میره بالا همش راه میره خراب کاری میکنه تاقدر بچه خوب و بفهمه....😞😞😞

😊
حقشونه بابا بخدا اون روزی  رو میبینم ک هانیتا  تربیت شده بزرگ شده این بشر همینطور بچه مون ...

ببخش جاری زنگ زد .

الهی من فدای هانیتا بشم بخدا کاملا مشخصه بچه ی خوبی با اون چهره معصومش 😚😚😚😚😚😚

بابا میدونم چی میگی این گودزیلای من که ۵۰ سالشه نمیفهمه چه برسه به سیامک همشون مثل بچه هستن . 

این آرام که بچم هیچی اسباب بازی نداره از دست این حتی آجر و خونه چین هم باید جم کنم این خونه باشه توقع داره بچه ۳ ساله دس به سینه بشینه ی گوشه تکونم نخوره .

ابرنگ دادم بهش بازی کنه تازه رو سنگ نشوندمش بریزه زمین راحت بشه پاک کرد ، دعوا میکنه الان دستاش رنگیه میکنه دهنش مریض میشه ، به لباسش میماله پاک نمیشه ، خلاصه برداشتم گذاشتم کنار بخدا از بس غر زد .

تنها تفریحش همینه که میبرمش پارک 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
ببخش جاری زنگ زد . الهی من فدای هانیتا بشم بخدا کاملا مشخصه بچه ی خوبی با اون چهره معصومش 😚😚😚😚 ...

اینم دقیقا توقع ادم بزرگ داره مدتیه دارم یادش میدم ک خودشو بشوره میره دسشویی خودم کنارش میمونم ک ببینم تمیز میشوره تا عادت کنه خداااا نکنه من ی بار دستم بند باشه این بخواد کنارش بمونه ایییینقد استرس به بچه میده  این و بکن او بکن شیلنگ و اول بذار اونو اینجوری کن بچم اصن هووووول میشه بغضش میگیره😑😑😑😑😑😑 منم دیشب گفتم اینجوری نمیتونم سر بچم قمار کنم بنویس امضا  کن ک فقققط در قبال این بچه مسئولیت مالی داری و تمام من بدونم تک والدم خودم هم بلدم پدر باشم براش هم مادر به بچمم میگم اینی ک میبینی عین بت وایساده اینجا دستگاه ATM پدرت منم مادرتم منم فقط بشین تماشا کن...دیگه بچم هر روز رومخی نداره بابت همه چی😑😑😑😑

😊
ببخش جاری زنگ زد . الهی من فدای هانیتا بشم بخدا کاملا مشخصه بچه ی خوبی با اون چهره معصومش 😚😚😚😚...

قربونت برم خاله جونی😚😚😚😚خوب میکنی بچمو میبری پارک فداش بشم😚😚

😊
اینم دقیقا توقع ادم بزرگ داره مدتیه دارم یادش میدم ک خودشو بشوره میره دسشویی خودم کنارش میمونم ک ببی ...

واقعا ATM. هستن فقط 

خوبش کردی خودت حالشو جا بیار پررو رو 😒

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
این نیکی هم نیومد ببینم حالش چطوره نگرانشم😐

منم امروز ازون روزاس حوصله ندارم هوا اینجا خیلی گرفته اس خداکنه تا ملینه میخوابه و بیدار میشه ی کم‌هوا بهتر شه با بچم بریم پارک وگرنه میریم پاساژ گردی