2777
2789
وای بگووووو😃😃😃😃

دیشب دعوامون شد 

وایسادم خوابید بعد شا. رژرو از برق کشیدم تا نصفه ک معلوم نباشه  کشیده شده کوشیش شا. رژ نشه صدای آلارمشم بستم صبح خواب موند 😝😝😝😝😝😝😈😈😈😈باید قیافشو میدیدی  چطوری ساعت ۷ ونیم رفت سر کار🤣🤣🤣🤣

😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی 🤗🤗🤗🤗🤗 شهرزاد و بهار و مهدیه عزیزان دلم😘😘😘😘😘😘😘

سلام برو ماهت، 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
وای بگووووو😃😃😃😃

دیشب من سیتریزین خورده بودم حالم خوب نبود دراز کشیده بودم مسواک هانیتا  رو اون زد بعد حوصله نداشت ببره دسشویی بچه آب بزنه  به دهنش بردش ظرفشویی😑بعد هانیتا گفت نمیخوام تو ظرفشویی بشورم میخوام برم روشویی از بچه اصرار ازون انکار دیدم دادشون بلند شد طبق معمول اگه من نباشم اینا قطعا اخر هرکاری قهر میکنن از بس این گودزیلا بچچچه است و لجباز  و پرتوقع از این طفلی..
خلاصه منم پاشدن قاطی کردم باباشو شهید کردم😐 گفتم بچه ی ۱ سال و نیمه ی درازززز خو تو عقلت نمیرسه چرا با بچه بحث میکنی به جای این همه داد و بیداد و لج که با روح و روان بچه لبازی میکنی بغضش بگیره اگه برده بودی اونجا اب بزنه دهنش الان تموم شده بود خلاصه دعووووامون شد یعنی داغ گاو درونم و الرژی رو هم خالی کردم🤣🤣🤣🤣

😊
دیشب من سیتریزین خورده بودم حالم خوب نبود دراز کشیده بودم مسواک هانیتا  رو اون زد بعد حوصله ندا ...

تو ظرفشوییی، 😯😯😯 تو تخت نمیزاشتی بخوابه، هانیتا رو میاوردی پیشت، همه جوراباشم قایم میکردی بی جوراب بره😅

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
تو ظرفشوییی، 😯😯😯 تو تخت نمیزاشتی بخوابه، هانیتا رو میاوردی پیشت، همه جوراباشم قایم میکردی بی جورا ...

ازون بهتر کردم😂😂😂 گفتم غذا  نداریم فردا فکری برا خودت بکن صبحم ک خواب موند پیش هانیتا هم خوابیدم😋😋

😊
ازون بهتر کردم😂😂😂 گفتم غذا  نداریم فردا فکری برا خودت بکن صبحم ک خواب موند پیش هانیتا هم خوا ...

خوب کردی خواهر، غذا میگیره از بیرون

دیشب دعوامون شد  وایسادم خوابید بعد شا. رژرو از برق کشیدم تا نصفه ک معلوم نباشه  کشیده شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخ حال کردماااااااا

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
دیشب من سیتریزین خورده بودم حالم خوب نبود دراز کشیده بودم مسواک هانیتا  رو اون زد بعد حوصله ندا ...

ای تو روحه هر چی گودزیلاس 

گودزیلاهای.اولاخ#  

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ#  

گودزیلاهای.بیتعادل#  

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

گودزیلای.ککککککچل# اینو به عشق نیکی زدم

@نیکییییی 😌

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀