2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هاااا  شما این نون و تو کالری شمارتون چی میزنید نون تست سبوس داره اما من چون از نون فانتزی ...

سلام عجقم من میگم نون تست معمولیه چون من همیشه نون تست میگیرم جدولش هم میبینم نان تست معمولی با سبوس دارش کالریش خیلی کم فرق داره فقط مساله ارزش غذاییشه وگرنه غذاهای سبوس دار حالا چه ماکارانی چه نون خیلی کالریشون فرقی نداره

برو مادر فعلا بچه هام ک نیومدن ☹☹منم برم🤗

وای شهرزاد یادته دیشب گفتم منم تو صابونم سدر ریختم دو تاش رو قاطی کردم بزار برات تعریف کنم چکار کردم 😂😂😂اولش اومدم مثلا با نصف مواد بدرستم چون گفتم درست کردنش آسونه بزار تازه درست کنم ۳۰گرم صابون پایه ریختم ولی بقیه مواد رو فراموش کردم نصف کنم😂😂😂😩وقتی گذاشتم یخچال بست ولی وقتی آوردم بیرون دیدم داره باز میشه تازه یادم اومد چکار کردم هیچی دیگه دوباره بازش کردم صابون بهش اضافه کردم باز ایندفه به جای اینکه ۳۰گرم دیگه اضافه کنم که درست شه ۶۰گرم اضافه کردم😂😂😂😂بعد ازینکه باز کردم یادم اومد ۳۰گرم باید میکردم گفتم خوب حالا که صابونش زیاده بزار اونیکی رو هم باهاش مخلوط کنم دیگه این شد که سدر و الوئه ورا و روغن نارگیل هم ریختم دوستاش یکی شد😂😂😂😂😂 یعنی برام دعا کنید خدا شفا بده😂

ولی خیلی خوب بود آنقدر که امروز صبح گودزیلا میگه چقدر نورانی شده😂😂😂

آرههههه دیدی منم دیشب گفتم احتمالا همش با هم قاطی شده تاثیر مضاعف داده ک من اینجوری عاشخش شدم😃😃😃

اصن بیا بهار ما ک همه بلایی سر خودمون اوردیم هرسه تارو قاطی کنیم ازین به بعد  فک کنم بی بی فیس بشیم دیگه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😊
آرههههه دیدی منم دیشب گفتم احتمالا همش با هم قاطی شده تاثیر مضاعف داده ک من اینجوری عاشخش شدم😃😃😃 ...

نه شیر بادوم با جو اثر برعکس داره خواهر یکی لایه برداره یکی مرطوب کننده نمیشه😂😂😂

سلام خیشکل خانما

من سه شنبه رژیممو شروع کردم این هفته خیلی رعایت نکردم چون هممممش مهمون رو سرم بود درست کالری شماری نداشتم متاسفانه فقط یروزم باشگاه بود این هفته

با این حساب یکیلو کم کردم 😆 انتظارم خیلی بیشتر بود ولی خب اولا همینم خوبه دوما همینم خوبه😆😆😁😁😁

این هفته ان شالله با سه روز باشگاه و کالری شماری میترکونم😆😆

سلام خیشکل خانما من سه شنبه رژیممو شروع کردم این هفته خیلی رعایت نکردم چون هممممش مهمون رو سرم بود ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکر به روند کاهش برگشتی حالا چند کیلو شدی رو‌کن 😂

سلام خیشکل خانما من سه شنبه رژیممو شروع کردم این هفته خیلی رعایت نکردم چون هممممش مهمون رو سرم بود ...

سلام مبارکهههه بیخود انتظارت  بیشتر بوده عزیزم ازین بدن بخ بختتتت برو کلاهتو بنداز هوا با این همه هتل داری ۱ کیلو خودش خیلیه🤣🤣🤣🤣تازه دیروز دانمارکی هم خوردی ی روزم باشگاه رفتی  روت میشه اصن با بدنت حرف بزنی برو ازش تقدیر و تچکر کن😂😂😂

😊
سلام مبارکهههه بیخود انتظارت  بیشتر بوده عزیزم ازین بدن بخ بختتتت برو کلاهتو بنداز هوا با این ه ...

اینا بدن بیجعور من باید گیرشون میومد تا قدر عافیت رو بدونن😂😂😂😂😂