2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدههه 🙈🙊

حتی اسمون هم اونقدر که من دوست دارم بزرگ نیس

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
فدات بشممم 🙈😍🙈😍 وووووووییییی خژالت کشیدم🙈🙈🙈🙊🙊😍😍😍😚😚😚😚برم خژالت بکشم

😄😄😄جان،

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
سلام عزیزم همیشه به خوشی و مهمونی 😚😚😚مام همیشه به یادتیم مریم قشنگم فخط تعطیلات  میدونیم &nb ...

فدای تووو😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚

واقعا از دستش سرویسم والا 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
اتفاقا الان تو خط مقدمم منتظر بودم لالا کنه با خیال راحت بیام باز گودزیلات رو آباد کنم اخه فکر کردم ...

قربونت برم 😚😚😚😚😚😚

آره باید آبادش کنیم گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

حالا امروز ی چیزی بگم بخندید 

شب که برگشتم میگه مگه لاستیک ماشین لباسشویی رو بعداز شستن خشک نمیکنی ، گفتم چرا میکنم جای پوردی هم درمیارم تا خشک بشه بعد میزارم میگه پس چرا لاستیکش سیاه شده گفتم خب من چیکار کنم 😡

شبی قرص جرمگیر انداخته توش تمیز بشه بعدش هم نشسته داره داخل لاستیکشو میسابه و دعوا میکنه😒

گفتم جهندم 😊

حالا امروز ی چیزی بگم بخندید  شب که برگشتم میگه مگه لاستیک ماشین لباسشویی رو بعداز شستن خشک نم ...

داشت خوابم میبرد ولی نمیشه ازین گذشت پاشو مریم هشتک و پشتکش کن تا دل من خنک شه راحت بخوابم😂😂😂

داشت خوابم میبرد ولی نمیشه ازین گذشت پاشو مریم هشتک و پشتکش کن تا دل من خنک شه راحت بخوابم😂😂😂

ولش کن مریضه بیچاره دلم براش میسوزه کلی تهدید کرد خوابید🤣🤣🤣 منم ریلکس گفتم باشه عزیزم😊😊😊