2777
2789
خوب کردی نسکافه و قهوه  از شام شب واجب تره منم از وقتی قهوه گرون شده هر دفعه میرم  فروشگاه ...

باید حتما برم فردا ازون ظرفا بخرم هوا گرم شده مدام سیب زمینی ها جوانه میزنه منم مجبورم بریزم دور اخه میگن خوب نیس سیب زمینی جوانه زده البته ایندفه باز ازون کارا کردم همه سیب زمینی ها رو آب پز کردم سمبوسه پیچیدم گذاشتم فریزر برا گودزیلا اخه حیف بود کلی سیب زمینی جوانه زده بود😂😂😂اونم امروز داشت برا مامانش تعریف می‌کرد بهار با اینهمه گرفتاریش چون میدونه من سمبوسه خیلی دوست دارم همیشه زیاد میپیچه تو فریز میزاره مامانشم میگفت از وقتی بهار اومده خیالم از تو راحته هوات رو خیلی داره😝😝😝😝😝😝

😂😂😂من نسکافه ندوس خواهر من خلافم سنگینه نسکافه سبکه گرفتم برا بعد روز خفه کنی دم دست داشته باشم😂 ...

من هرچی ردددد پایی از قهوه داشته باشه دوووس😋😋😋😋

اون روز هانیتا  داشت  نوتلا میخورد  بعد این رو خوراکیاش خیلییی حساسه جونمون دراد بهمون ی ذره نمیده😂😂😂😂همشم حرص میزنه  منم هی داشتم اب دهنمو قورت میدادم به سیامک گفتم بذار ی روز میخوام خودمو خفه کنم نوتلا میگیرم تا شما خوابید همشو میخورم😂😂😂بعد هی ادامه دادم میخوام این کارو بکنم اون کارو بکنم بعد سیامک انگااار یخخخخحح گفتم مرضضض من این همه با ذوق و هیجان دارم میگم از خوردنیایی ک از شهریور پارسال نخوردم  اگرم بعضیشو خورده باشم در حد نوک زدن بوده ک وحشی نشم حرف میزنم تو عین ماست منو نگاه میکنی(اخه من بعد به هدف رسیدن هم چیزایی ک عاشقش بودمو جمع نکردم هیچوقت بخورم مثلا شب یلدایی یا جشنی از همونی ک بوده زیاد خوردم....جمع خوبان هیچ وقت از وقتی رژیم بودم و سیر دلم نخوردم😂😂😂) تو چشام ی برق شیمکویی بوداااا بعد میگه اخه من همیشه میخورم تورو درک نمیکنم الان چرا اینقد ولع داری😝😝😝😝گفتم لعنت به ژنت بعد میگه خوب همین امروز بریم بخر بخور گفتم نهههههه با بچه ها قرار گذاشتیم با هم بترکیم😝😝😝😝😝میگه آها پس میخواید ثبت جهانیش کنید من اون روز خونه نمیمونم اینطور  ک تو میگی احتمال انفجارت خیلی بالاست🤣🤣🤣🤣

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حتما برم فردا ازون ظرفا بخرم هوا گرم شده مدام سیب زمینی ها جوانه میزنه منم مجبورم بریزم دور اخه ...

اره خوب نیست...خوب کردی خواهر😂😂😂میگفتی چه کنم دیگه عاشقی و هزااار دردسر مامان جون تو هم بیا بهت بدم سمبوسه خیشششمزه بخولیییی مشتری میشیا🤣🤣🤣😈😈😈

😊
اره خوب نیست...خوب کردی خواهر😂😂😂میگفتی چه کنم دیگه عاشقی و هزااار دردسر مامان جون تو هم بیا بهت ب ...

امروز میگه بهار تو که سیب زمینی آب پز میخوری سمبوسه هم که روغنی نداره برا خودت تو فر بزار رژیمی میشه بخور گفتم دستت درد نکنه باشه برا تو که دوست داری😂😂😂😂

نمیشه که 😂الان نزدیک ۱۲ساله میشناسمش همین وزنه گاهی یک کیلو میره بالا باز میاد پایین😭

سیامکم همینه😑😑😑بوخودا من انسان صداقتیم به خداوندی خدا خیلی ازین قضیه حرصم میگیره 😂😂😂😂

😊
من هرچی ردددد پایی از قهوه داشته باشه دوووس😋😋😋😋 اون روز هانیتا  داشت  نوتلا میخورد &n ...

شهرزادباید ی لیست بلند بالا بنویسم برا اون روز یکیش کیک خامه ای با موز و گردویه تا حالا چندبار به مناسبتهای مختلف درستیدم نخوردم عقده شده لای گلوم 

سیب زمینی خامه ای

خورشت کرفس چرب و چیلی 

سوپ خامه 

نوتلا 

شکلات سفید 

شیرینی دانمارکی 

فعلا تا اینجا رو داشته باش😂😂😂😂

سیامکم همینه😑😑😑بوخودا من انسان صداقتیم به خداوندی خدا خیلی ازین قضیه حرصم میگیره 😂😂😂😂

خداییش منم حرصم میگیره وقتی هم میره رو ترازو قشنگ مشخصه دلم می‌خواد خفش کنم 😡😡😡😡

شهرزادباید ی لیست بلند بالا بنویسم برا اون روز یکیش کیک خامه ای با موز و گردویه تا حالا چندبار به من ...

ببخشید شار.  ژم رفت یهو زدم یکم شار.  ژ شد

وای منمممم بهار 

کیک خامه ای طعمش هنوز تصمیم نگرفتم ولی مهم خامه گردو و موزشه😫😫😫

نوتلا دانمارکی نون خامه اییییی یادم نمیاد کی خوردم😥 

ی قورمه سبزی چرب و چیلی با پلو بپرم توششششش

ساندویچ بندرییییی با دلستر 🤤🤤🤤اون سیب زمینی خامه ای تو

ی پیتزا یا لازانیای پرررر پنیر و بعدا باز اضافه  میشه فقط میترسم وقت کم بیارم برا خوردنشون🤣🤣🤣😓

😊
ببخشید شار.  ژم رفت یهو زدم یکم شار.  ژ شد  وای منمممم بهار  کیک خامه ای طعمش ...

ای وای لازانیا خوب شد گفتی ی سالی هست حتی درست نکردم که مبادا بخورم😂😂😂😂با اینایی که ما میخوایم بخوریم فکر کنم سه روز نسکافه جواب نده ی هفته باید بگیریم😂😂😘سر انگشتی بالای ده هزار کالریه تازه ناخنکی حساب کنیم😂😂😂