2777
2789
سلام دوستای خوبم روزتون بخیر من امروز از ۵طبق معمول بیدار شدم و اشپزخونه رو ریختم بهم تقریبا نصف بیش ...

خسته نباشی گلم😘😘😘😘😘😘 روز اول تعطیلات خودتو خوب مشغول کردی😉😉😉😉😉😉

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
منم تازه رسیدم جنازی پخته ام برم ناهار اینا  رو بدم یکم استراحت  کنم عصر بتونم ورزش کنم پو ...

الهی توی گرما چیکار کردی عزیزدلم خیلی سخته تا میتونی مایعات با خاکشیر بخور😘😘😘😘😴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی گلم😘😘😘😘😘😘 روز اول تعطیلات خودتو خوب مشغول کردی😉😉😉😉😉😉

مرسی عزیزم اخه گفتم امروز فردا میکاییل هست از اونم کار بکشم خیلی خوش به حالش نشه 😂😂😂😂😂

مرسی عزیزم اخه گفتم امروز فردا میکاییل هست از اونم کار بکشم خیلی خوش به حالش نشه 😂😂😂😂😂

آفرین بسیار عالی کار خوبی کردی بزار بفهمه چقد کار خونه هست.

من امروز رفتم صب باشگاه گودزیلا زنگ زده دستور داده 

به نگین گفته به مادرت بگو جارو وگردگیری بکنه کابینتهای آشپزخونه هم بخارشو بزنه ، ماشین لباسشویی هم روشن کنه ۱😒😒😒😒😒😒😒😒

گفتم بهش میگفتی چشم متتظر بودم شما بگی من کارامو انجام بدم .... نکبت😐😐😐

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

خسته نباشی عزیزم تو این هوای گرم اونجا بیرون رفتن خیلی سخته

اره واقعا وحشتناکه میری باید بیای مستقیم بری حموم دوش و لباساتو بندازی ماشین....امروز باید ترجمه ی تزی رو تحویل میدادم  وگرنه تا بتونم تو غارم میمونم🤣🤣🤣

😊
الهی توی گرما چیکار کردی عزیزدلم خیلی سخته تا میتونی مایعات با خاکشیر بخور😘😘😘😘😴

فدات😚😚رفتم ی سر دارالترجمه ترجمه تحویل دادم بعدم رفتم تره بار خرید بخار پز خورشید  پز شدم ننه🤣🤣🤣🤣اره اومدم شیر کلمنو کردم تو حلقم 😂😂😂😂

😊
فدات😚😚رفتم ی سر دارالترجمه ترجمه تحویل دادم بعدم رفتم تره بار خرید بخار پز خورشید  پز شدم ننه ...

الهییییی😁😁😁😁😁😁😁

آفرین بسیار عالی کار خوبی کردی بزار بفهمه چقد کار خونه هست. من امروز رفتم صب باشگاه گودزیلا زنگ زده ...

اخ اخخخخ اخ کاش اینو میفرستادی اینجا دست. وپاشو میبستم میذاشتمش وسط جاده اونقد داغ کنه تا رو پیشونیش نیمرو درس کنم  تمیزی ک هیچ هویت نداشتشو یادش میرفت🤣🤣🤣🤣

😊

بعدم جات خالی تی وی ی گزارش در مورد قانون حجااااب پخش کرد جاااااات خالی داغ گرما رو با فحش و انگگگگشششت رو اونایی ک خودت میدونی خالی کردم یکم خنک  شدم🤣🤣🤣البته فقط یکم😊

😊
اخ اخخخخ اخ کاش اینو میفرستادی اینجا دست. وپاشو میبستم میذاشتمش وسط جاده اونقد داغ کنه تا رو پیشونیش ...

آخ گفتی اینقد حرصم دراومد که نگو ووووووو😡😡😡😡

من همیشه همه کارامو خودم انجام میدم بدم میاد کسی بهم بگه اینکارو بکن اونکارو نکن دقیقا این بیشعور همش دستور اینجوری میده کاشکی ی جوری بود که مثلا هیچکاری نمیکردم این فقط میگف دلم نمیسوخت😒

بعدم جات خالی تی وی ی گزارش در مورد قانون حجااااب پخش کرد جاااااات خالی داغ گرما رو با فحش و انگگگگش ...

مرده شورشونو ببرن با این اموزش حجابشون همه زده شدن😡

آخ گفتی اینقد حرصم دراومد که نگو ووووووو😡😡😡😡 من همیشه همه کارامو خودم انجام میدم بدم میاد کسی ب ...

ازینا داره دست خودش نیست بخ بخ 🐛🐛🐛

منم بدم میاد  چیزی ک خودم میخوام انجام بدمو بگه اگه گودزیلا بگه لج میکنم دیگه انجام نمیدم 🤣🤣🤣😈😈

😊
ازینا داره دست خودش نیست بخ بخ 🐛🐛🐛 منم بدم میاد  چیزی ک خودم میخوام انجام بدمو بگه اگه گودز ...

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

همه فحشای دنیا الان لیاقتشه بخدا

میخواستم بهش پیام بدم  قربان همه دستوراتون انجام شد دیگه فرمایشی ندارین😒چون باهاش حرف نمیزنم.

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 همه فحشای دنیا الان لیاقتشه بخدا میخواستم بهش پیام بدم  قربان هم ...

اگه پیام دادی اخرشم بگو اودافظ عشششششخمممم  🖕🖕🖕

یا به قول بابای فرهاد تو سریال پاورچین بگو خوب دیگه کاری نداری وَری وَمیری؟🤣🤣🤣🤣

😊