2777
2789
😙😙😙😙سلام عزیزم ‌ خدا نکنه مریم‌ گلی😙😙 بعضی اوقات‌ نمیشه‌ همه چی مثل کنه‌ میچسبه‌ به آدم ...

راس میگی بخدا 

خداروشکر الان بهتری خودتو عشقه😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😂😂حتما با ماسک و دستکش‌ کار میکنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه دیگههههه😆😆😆😆😆😆😆

با کفگیر وایمیسته پا گازه با اون شکمه گندش🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نه دیگههههه😆😆😆😆😆😆😆 با کفگیر وایمیسته پا گازه با اون شکمه گندش🤣🤣🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣 

گودزیلای آشپز‌ باشی😂😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
گودزیلای.شکم.گنده# 😂😂😂😂😂😂 گودزیلاهای.بیتعادل# 😁😁😁😆😆😆😆😆 آخیششششششش

🤣🤣🤣

گودزیلای.اخ.مخ.پر.توقع#  

گودزیلای.ریقووووو#  

گودزیلای.شکم.گنده#  

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
مرسی مهدیه جون اس میدم گودزیلا بگیره😚

نیکی تو امروز یه طورت هست، چی شدی؟؟ سر دردتم عصبیه؟؟؟ چطوری خواهر؟؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
این کشف حاصل تجسسات مارپلانه ی مامانمه🤣🤣🤣🤣 زنگ زده میگه لیلا چند ماهشه چرا تو هیچی به من نمیگی ا ...

😄😄😄😄

بیچاره شهرزاد، از دنیا جا مونده بی خبر مونده، چرا؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😄😄😄😄 بیچاره شهرزاد، از دنیا جا مونده

بوخودا از همه جا بیخبر🤣🤣🤣🤣🤣

خندم گرفته میگم کدوم لیلا ؟کی گفته؟😂😂😂میگه برو بابا همه چی و مسخره میکنی 😒😒 میگم بخدا نمیدونم خرم ک بودی چیزی نگفتن من از کجا بدونم کلا ارتباط هم نداریم مگه بیایم اونجا همو ببینیم..

🤣🤣🤣گفتم خب به سلامتی مبارکش باشه حالا مگه چی شده؟ میگه هیچی 😒😒

🤣🤣🤣🤣🤣یعنی دلش میخواست کتکم بزنه ها

😊