2777
2789
بچه ها امروز من ي غذاي خيشمزه خوردم شما هم بدرستين و نوش جان كنين لبوقرمز و هويچ و پياز قرمز و فلفل ...

نوش جونت بهاری لبو اینجا فک نکنم این فصل پیدا بشه اگه جایگزین داره به نظرت  تا برم تو کارش 🤣🤣🤣

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونت بهاری لبو اینجا فک نکنم این فصل پیدا بشه اگه جایگزین داره به نظرت  تا برم تو کارش 🤣🤣 ...

نه عزيزم خيشمزگيش به لبويه ان شالله زمستون بزار تو برنامه ات به نظرم عالي بود من كلا هويچ ندوست ولي اينجوريش خيلي خوب بود

🤣🤣🤣🤣🤣اتفاقا‌ گفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بهم گفت بشین‌ روش گیتار بزن🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بگو عمت گیتار بزنه برات روش😆😆😆😆

حسین.تو.لوح‌خودت‌وعممممت#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بچه ها من بايد دو روز قبل پري ميشدم ولي نشدم😂😂😂😂😂😂

من چون از اسم حاملگی ناخواسته هم متنفرم همیشه تو چنین مواقعی آخریییییین حدسی ک برای طرفم میزنم بارداریه🤣🤣🤣🤣

به تو هم میگم هرچیزی ممکنه باعث عقب افتادنت شده باشه  جز بارداری😝😝😝😝😋😋

😊
من چون از اسم حاملگی ناخواسته هم متنفرم همیشه تو چنین مواقعی آخریییییین حدسی ک برای طرفم میزنم باردا ...

نه بابا مطمعنم نيستم حتي يك درصدهم شك ندارم فكركنم اينهفته مثلا تثبيت بودم ي كم رژيم غذاييم عوض شد از طرفي هم اينجا هوا نسبتا گرم شد تو تغييراب و هوا اينجوري ميشم