2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزمممم الهییی 😟😟فدای سرت.خیلی اسیب دیده؟

اره دیگه قابل استفاده نبود دادم رفت برا بیمه بیمه داریم اینجا ی نو بهمون میدن ولی ی هفته طول میکشه تا بیاد 

ی گوشی عین مال خودم دادن بهم تو اینمدت ولی میکاییل میگه اپل ایدیت رو نصب نکن روش برا همین هیچی ندارم با تبلت میرم نت 

اره دیگه قابل استفاده نبود دادم رفت برا بیمه بیمه داریم اینجا ی نو بهمون میدن ولی ی هفته طول میکشه ت ...

بیخود دلم شورتو نمیزد امروز از صبح دیدم نبودی  خیلی نگرانت شدم 😥😥باز خداروشکر  خودتون حالتون خوبه گوشی فدای سرتون😚😚😚

خوبه باز ایران نیستی وگرنه الان گوشی هم قیمت خون آدمه من شبا قبل خواب قربون صدقه ی گوشیم میرم ک تنهام نذاره🤣🤣🤣🤣🤣

😊
بیخود دلم شورتو نمیزد امروز از صبح دیدم نبودی  خیلی نگرانت شدم 😥😥باز خداروشکر  خودتون حا ...

قربون دلت 😘😘😘خداروشكر كه إيران نيستم وگرنه بايد الان بي گوشي ميموندم😂😂😂اينجا هرچي بخريم تادوسال شامل بيمه ميشه هر اتفاقي براش بيوفته نو بهت ميدن😌

سلام به روی ماه همتون من صبح تو بیمارستان گوشیم شکست و تا سه بی گوشی بودم بعدم تا رفتم دادم بیمه اوم ...

سلام عزیزدلم خوبی😘😘😘😘😘 

تبریک بابت کاهشه وزنت عزیزم 😍😍😍😍😍

گوشی نو هم مبارک چه خوب پس شکست ی نو میگیری😁😁😁😁😁😁😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
قربون دلت 😘😘😘خداروشكر كه إيران نيستم وگرنه بايد الان بي گوشي ميموندم😂😂😂اينجا هرچي بخريم تادوسا ...

خدا رو شکر اومدی، با تنی سالم و حالی خوش

خدایا، به منم بیمه گوشی بده عزیزم منم میخوام لطفا

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
قربون دلت 😘😘😘خداروشكر كه إيران نيستم وگرنه بايد الان بي گوشي ميموندم😂😂😂اينجا هرچي بخريم تادوسا ...

راستی بهارجون ی سوال من پنجشنبه جمعه شاید نتونم ماسک بزنم میشه بجای در روز دوبار ماسک بزارم 🤔

تغذیه#  

بچه ها اون بلغوره بود، یه مدت چسبیده بودیم بهش، من امشب بخار پزش کردم با گوجه و خیار شوید سه ق غ ماست، یه غ م مایونز و ابلیمو، نمک و فلفل  اماده کردم برای شام، چیزه خوشمزه ای شد.

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

1- قدرت پذیرش آسیب پذیری :

دانستن معنای آسیب پذیری و چگونگی ارتباط با احساسات هم چنین یعنی پذیرش چیزی که هستید، چیزی که شما را درخشان می کند ، چیزی که برایتان مهم است و شما را به دیگران متصل می کند.

آسیب پذیری به معنای ضعف نیست دقیقا برعکس آن است ،برای نمونه ما در مورد افرادی که عواطفشان را پنهان می کنند صحبت می کنیم ؛ آنها انتخاب می کنند تا نبینند ،نپذیرند یا با چیزهایی که به آنها صدمه میزند کنار بیایند، آنها به طور تدریجی دیواری می سازند که خودشان را پشت آن مخفی کنند ، مطمئن میشوند که هیچ کس مشکلات شخصی آنها رانمی داند، آنها همچنین از مدیریت و یا رویارویی با نیازهای داخلی خود اجتناب می کنند.

این نوع محرک منبعی از درد و رنج وحشتناک و عدم بلوغ است  چون کسانی که مخفی کاری می کنند یا راه دیگری را انتخاب می کنند وقتی از چیزی لطمه می خورند چون افراد قوی نیستند نمی توانند آنچنان که باید مواجه شوند . زنان قوی کسانی هستند که به خود اجازه می دهند در معرض تشویق پذیرش، درک شخصی و رشد شخصی باشند‌

راستی بهارجون ی سوال من پنجشنبه جمعه شاید نتونم ماسک بزنم میشه بجای در روز دوبار ماسک بزارم 🤔

مریم ، آرام چطوره؟؟ تبش قطع شده؟؟

مریم ، آرام چطوره؟؟ تبش قطع شده؟؟

آره خداروشکر الان تب نداره اون غذایی که نیکی هم گف بهش دادم با ماست کامل خورد . رفتن ب wc هم کم شده