2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2713986/دورهمی-دوستان-من?postId=94482946

بچه ها برنامه پوستی تیرماه گذاشتم تو امضام اینم لینک جداشه هرکی خواست سیو کنه 😚😚ورزشم طبق ارا قرار شو فعلا ادامه بدیم همین برنامه فعلی رو

موفق باشید 😚😚

😊
تقدیم بهتون عزیزای دلمممم رفیقای گلمممم😍😍😍😍 @نیکییییی    ‍ @مهدیه130     ...

سلام عزیزم😙😙😙😙😙😙

😄😄😄😄

#دوستت_دارم‍ 

عاشقتم#  

جوووووون.نمی#   

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سلام صبح بخیر عزیزای دلم خیلی خیلی دوستتون دارم عاشق همتونم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 @wonderwoma ...

سلام مریم جونی منم دوستت دارم خانوم گل 😙😙😙😙

عاشق تک تکتونم

😙😙😙 دختر گلت هم ایشالا زود خوب بشه  نگران نباش 

ویروسی شده‌ یا دندون میخواد در بیاره؟؟؟

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
فدات بشممم😘😘😘😘😘😘😘😘 😟😟دیدی سایت چکار میکنه 😢😢😢😢😢😢

آره امروز هم قاطی پاتیه‌ . 

سایت هم فهمیده قرار‌ جنگ بشه😂😂😂 تو رفت و آمده‌ بیاد یا نیاد😂

مهدیه جون سلام عزیز 

خوبی‌ بهتری . دکتر رفتی گلم‌ شاید کم خونی داشته باشی‌ 

دیروز شنیدم‌ جگر شتر‌ و اس کم خونی عالیه چند بار بگیر کباب کن ‌ . گوشت کبابی مصرف کن ‌ پسته خام و زرد آلو زیاد مصرف کن ‌ عدسی زیاد مصرف کن 

مواظب خودت باش گلم با خانوم ها هیچ کدوم ب فکر خودمون نیستیم‌ . همش هم نوع خودمون باید بهمون تذکر بده رو بگه اول از همه حواست باید ب خودت باشه اول خودت . دوم خودت . سوم خودت . بعد بقیه . اون گودزیلا هم نفر آااااااااااااخر 😂

@مهدیه130  

آره امروز هم قاطی پاتیه‌ .  سایت هم فهمیده قرار‌ جنگ بشه😂😂😂 تو رفت و آمده‌ بیاد یا نیاد😂

اصلا حس خوبی به این قطع و وصلا ندارم بدتر از همه حس توهینیه که بهمون میشه ک آزارم میده ک برای پیش پا افتاده ترین نیازامون چقد باید منتظر باشیم مردم دنیا از کائنات ارزوهاشونو میخوان ما باید متد قانون جذب رو برای  قطع نشدن نت استفاده کنیم 😄😄از همه چی ی نت مونده برامون اونم اینجوریه 😊واقعا ک مسخره است...دیروز ایییینقد ناراحت بودم بابت این چیزا همش رفتم رو تخت نشستم اینقد کتاب خوندم تا خفه شدم تا خوابم برد😄

#سگ.تو.ذهن.تحلیل.گر.گول.نخورت.شهرزاد‍ 

😑😑😑😑‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 

😊
سلام مریم جونم خدا بد نده دخی چی شده؟😟😟

سلام عزیزدلم خوبی

نمیدونم چش شده از دیروز تب کرده و اسهال شده بردمش دکتر استامینوفن داده ors هم داده ولی نمیخوره ی کیدی لاکم داده میریزم تو ماس بهش میدم معلوم نی چطور مریض شد بچم لاغر که بود آب شده دیگه😔

کته شوید هم دادم موز هم دادم دوغ هم دادم 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام مریم جونی منم دوستت دارم خانوم گل 😙😙😙😙 عاشق تک تکتونم  😙😙😙 دختر گلت هم ایشالا زود ...

سلام عزیزدلم قربونت😘

ویروسی شده ولی ازمایشش دکتر گف انتی بیوتیک نمیخواد

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام عزیزدلم خوبی نمیدونم چش شده از دیروز تب کرده و اسهال شده بردمش دکتر استامینوفن داده ors هم داد ...

این ی ویروسه لعنتیه..ویروس از بدنش خارج میشه خوب میشه دیگه زیادم همه چی قاطی پاتی بهش نده بچه دلشو میزنه فدات بشم😚😚مامانمم به من گفت مواظب هانیتا  باش اینم خداروشکر امروز جلسه اخر کلاسشه امروز به خیر بگذره تابستون  دیگه نمیفرستمش جون مریضی بچه ندارم بخدا😑😑😑

😊