2777
2789
سلام برو ماهت😍😍

مهدیه جون احتمالا بیشتر چاقیت تو پاهات هست و هنوز چربی داره اما بالاتنه لاغرتره و چربی کمتر...

کم کم ک چربیش به حداقل برسه با رژیم و ورزشا رو اونام اثر میذاره ماها درصد چربیمون الان پایین تره برای همین اثر بیشتری رو تو پا هم حس میکنیم.

😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تغذیه#  

۴ آب میوه ی کاهنده ی وزن

شماره ی ۱

نوشیدن آناناس‌ و لیمو

۲ تکه آناناس
آب نصف لیمو
یک قاشق غذاخوری از دانه‌های کتان (۱۵ گرم)
یک لیوان آب (۲۰۰ میلی لیتر)

آناناس را به قطعات خورد و آن‌ها را با آب لیمو و دانه کتان مخلوط کنید.
سپس آب را بهترکیب اضافه کنیدو مواد تشکیل دهنده را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نوشیدنی یکدستی به دست بیاید.

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

تغذیه#  

شماره ی ۲

نوشیدنی زیر به پاک سازی سموم بدن و دفع مواد زائد جمع شده در روده‌ها کمک می‌کند و درمان یبوست و کاهش وزن محسوب می‌شود.

عناصر

یک عدد گریپ فروت
سه عدد پرتقال
یک تکه آناناس
پنج برگ اسفناج

اول، آب مرکبات را بگیرید و سپس آناناس را خورد کنید و تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا نوشیدنی یک دستی به دست بیاید.

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

تغذیه#  

شماره ی ۳

آلوئه ورا و خیار به بهبود عملکرد متابولیسم بدن کمک می‌کنند.
عناصر

۲ قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا (۳۰ میلی لیتر)
یک شاخه جعفری
نصف خیار
۱ قاشق چای خوری زنجبیل
نصف لیوان آب (۱۰۰ میلی لیتر)

تمام ترکیبات را در مخلوط کن بریزید و نوشیدنی حاصل را بلافاصله بنوشید.

تغذیه#  

شماره ۴

ملون به لاغری و کاهش دور کمر کمک می‌کند، خربزه و خیار از تجمع مایع در بدن جلوگیری می‌کنند، علاوه بر سرشار از آنتی اکسیدان هستند و به سلامت کبد و کاهش کلسترول کمک می‌کنند.

عناصر

سه تکه ملون
آب نصف لیمو
یک عدد خیار
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه (۵ گرم)
نصف لیوان آب (۱۰۰ میلی لیتر)

ملون و خیار را خرد کنید و با آب لیمو، زنجبیل و نیم لیتر آب مخلوط کنید و این نوشیدنی کاهنده وزن را بنوشید.

کوجاییید‌ کسی نیست چرا🤔

مهدیه جون نهار خوش گذشت‌ چی خوردی‌ . داری دسر میخوری هنوز حتما😂 @مهدیه130  

بهار جون کم پیداییی‌ چند روزه‌ چ خبره . کجایی.  چی کار میکنی . @bahar49  

مریم جون‌ دخترت اومد‌ از فردا پیییش ب سوی باشگاه 😄

@kongmin  

شهرزاد جون عزیزمممم😚😚😚 کجایی ننه‌ گودزیلا‌ داره حتما تلافی سفر رو در میاره‌ 😂😂 @wonderwoman2019