2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب مریم گلی 😊 حتما گودزیلا میگه جا یخی پلاستیکی‌ میکروب داره😒😒

فدای تووو😚😚😚😚😚

میگه لازم نداریم یخساز یخچال وقتی هست ، جا میگیره تو فریزر . من همش باید یخچال و فریزر رو مرتب کنم حتی توی اینا هم باید همه چی صاف باشه 🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
🤣🤣آبرو بردیا‌  میگرفتی‌ میدادی گودزیلا بخوره‌ چاق شه‌ کبدش چرب شه‌ چربی خون بگیره. 😈😈😈

نیکی جون اون آنقدر ازین چیزا میخوره ولی اینا بادمجونن افت ندارن🤣🤣🤣🤣هیچی نمیشن🤣🤣🤣

مردم نابغه ان استعداد کشف و اختراع دارن ما استعداد چاقی خدایا شکرت🤣🤣🤣🤣

هموووون☹☹

خدایا شکرت استفاده کردیم این استعدادم نخولستیم ببر بده هرکی لازم داره 🤣🤣🤣🤣🤣

😊
سلام عشقم خسته نباشی 😘😘😘😘😘 بابا ت  چه اراده ای داری رفتی نونوایی با اون چیزای خیشمزه &nbs ...

بگو حساب اینجا رو هم بهت نمیدم چه رسد‌ ب پول

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
فدای تووو😚😚😚😚😚 میگه لازم نداریم یخساز یخچال وقتی هست ، جا میگیره تو فریزر . من همش باید یخچال ...

مریم آنقدر دلم میخواد ی  چند روزی گودزیلات رو قرض بگیرم ازت بزنم هشتک و پشتکش کنم تو همه کار دخالت میکنه قدر زن خوبم نمیدونه باید یکی مثل من گیرش میوفتاد تا قدر عافیت رو بدونه🤣🤣🤣🤣

فدای تووو😚😚😚😚😚 میگه لازم نداریم یخساز یخچال وقتی هست ، جا میگیره تو فریزر . من همش باید یخچال ...

😂😂😂😂😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
نیکی جون اون آنقدر ازین چیزا میخوره ولی اینا بادمجونن افت ندارن🤣🤣🤣🤣هیچی نمیشن🤣🤣🤣

😂😂😂😂

بگو حساب اینجا رو هم بهت نمیدم چه رسد‌ ب پول

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای مُردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینو خیلی دوس دارم . بعصی وقتا میاد جلو چشمم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ی روز ۴ روز قبل پری مبام خونتون خودم خودشو صاف میکنم مشکلش برا همیشه حل میشه🤣🤣😄😄

به.امید.آن.روز# 😝😝😋😋😈😈

😊
مریم آنقدر دلم میخواد ی  چند روزی گودزیلات رو قرض بگیرم ازت بزنم هشتک و پشتکش کنم تو همه کار دخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیونت میکنه خواهر ولش کن بعضی ارزش ندارن😁😁😁

باور نمیکنی بگم به چه چیزایی کار داره😐

ی روز ۴ روز قبل پری مبام خونتون خودم خودشو صاف میکنم مشکلش برا همیشه حل میشه🤣🤣😄😄 به.امید.آن.رو ...

ای جونه دلمی تو😚😚😚😚😚😚😚😚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣