✅ مدیریت جذب
.
دستور العمل لاغری قانون جذب
۱-بخواهید که اندام خوبی داشته باشید
۲-دوست باشید که لاغر باشید نه اینکه به لاغر بودن نیاز داشته باشید
زیرا نیاز به چیزی شما را درهمان احتیاج داشتن نگه میدارد ولی عشق به چیزی شما را به آن نزدیک مثلا نیاز این طور است من حتما باید لاغر بشوم واگر نشوم هیچ چیز برایم معنی ندارد یا اگر چاق باشم یعنی زیبا نیستم
پس فقط دوست داشته باشید اندامتان زیبا باشد
۳-لباسی کوچکتر از سایزی که الان هستید بخرید وداخل کمدتان بزارید
هر بار که کمد را باز میکنید آن رامیبینید واحساس خوبی نیز به آن داشته باشید این طور شما برای لاغر شدن تدارک میبینید.
۴-هر بار که جلوی آیینه میروید توجهی به وزنتان نکنید به جاهای دیگر بدنتان توجه کنید که زیبا هست ودوستشان دارید
۵-در مورد اضافه وزنتان باکسی حتی خودتان صحبت نکنید
۶-وقتی افراد خوش اندام رادیدید تعریف کنید وتحسینش،مراقب باشید حسرت نخورید که چرا من این طور نیستم
۷-وقتی افراد با وزن بالا دیدید نگویید بیچاره مثل من است به زیباییهای دیگرش توجه کنید وتحسینشان کنید این طور زیباییهای آن شخص را به خود جذب میکنید نه اَضافه وزنش را
۸-در لحظات که احساس خوبی دارید خودتان را با وزن دلخواه با همان لباسی که خریدید ببینید وخوشحال باشید آواز بخوانید وهر حس خوب دیگری که دوست دارید
۹- سر میز غذا حرص نخورید که از آن کم بخورم یا نه این اصلا به شما کمک نمیکند از هر چیز که دوست دارید به اندازه کمی بخورید ولذت ببرید
۱۰-به عالم هستی زمان بدهید مدام نگویید که چرا پس لاغر نمیشوم در زمان درست وبه جا به هدفتان میرسیدو تمام مولکلهای بدن شما دست به دست هم میدهند وشما را درا ین کار یاری میکنند
تبریک میگویم شما د رحال خوش اندام شدن هستید
♻️