2777
2789
🙁🙁🙁دعبا چرا  چ کار کرده گودزیلا ی بی تربیت شهرزادکم‌ رو ناراحت کرده

الان بگم خندت میگیره بخدا🤣🤣🤣🤣🤣ی استاتوس دوست شناسی یکی از دوستام فرستاده بود تو واتس بعد خیلی با مزه بود ی تست ۲۰ سوالی  بود که نشون میداد هر کس که کاملش کرده چقد شخصیت منو میشناسه...فان بود بابا...بعد دوتا سوالش گفته بود بازیگر مرد مورد علاقت کدومه ۴ تا انتخاب داشت یکی هم خوش تیپ ترین رو انتخاب کن بود..بعد استاتوس رو دیده گفتم برو تست رو بزن ببینم امتیاز تو چقد میشه چقد منو میشناسی بعد رسید به اون دوتا سوال ناراحت شد حسود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگه اینا از شخصیت تو به دوره چیه گذاشتی  استاتوس😝😝😝😝😝منم بهش گفتم مغز عدسی من فانه بابا چیه مگه هی گوز گز گفت برش دار چیه اخه گفتم بخدا تا یک هفته میذارمش هی تا کیونت بسوزه کلیم بهش خندیدم هی گفتم مغز عدسی🤣🤣🤣🤣🤣

😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بگم خندت میگیره بخدا🤣🤣🤣🤣🤣ی استاتوس دوست شناسی یکی از دوستام فرستاده بود تو واتس بعد خیلی ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣حسووود کی بیده . 

حالا به کدوم شخصیت حسودی کرده

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
🤣🤣🤣دیگه ریقو نیستم ‌ حالا گیر کرده بیرون نمیاد🤣🤣🤣🤣🤣

بعد میگم واسه اون دوتا سوال ناراحت شدی  و خندم گرفت میگه نه بابا اونا کین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیشتر خندم گرفته میگه مسخره میکنی باشه حالتو میگیرم گفتم بوخودا خیلی بچه ای خودتم میدونی اکی داری چیزی میگی 😝😝😝😝میگه نه اصن مخاطبات فردا میگن این چه چیز چیپی گذاشته  استاتوس🤣🤣🤣🤣🤣🤣گفتم فخط تو اینجوری فک میکنی همه میدونن فانه باباااا خلاصه هی اون گفت من خندیدم ناراحته الان بعدم خواستم ورزش کنم اومد پیش تخت هانیتا  گفت میخوام اینجا  بخوابم گفتم منم میخوام اینجا ورزش کنم خلاصه نه من رفتم نه اون هی لنگم خورد توسرش هیچم نتونست بخوابه الانم خودشو مثلا گرفته به خواب🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😊
🤣🤣🤣🤣🤣🤣حسووود کی بیده .  حالا به کدوم شخصیت حسودی کرده

بازیگرای مرد مورد علاقه انتخاب بین بهرام رادان و گلزار و مدیری وشهاب حسینی بود من حسینی رو انتخاب کردم تیپن ادمای معروفی نبودن چندتا مرد مدل بودن...

بازیگر زنم بود مدل تیپ زنم بود...

😊
بعد میگم واسه اون دوتا سوال ناراحت شدی  و خندم گرفت میگه نه بابا اونا کین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیش ...

🤣🤣🤣🤣🤣 اوووخیییی حسودی کرده زیر پوستی میخواست به روت نیاره‌  . بهش بوگو پاشو یه اسکات بزن ننه دلت واشه

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
🤣🤣🤣🤣🤣 اوووخیییی حسودی کرده زیر پوستی میخواست به روت نیاره‌  . بهش بوگو پاشو یه اسکات بزن ن ...

😝😝😝😝😝👍👍👍

تابلووووو😝😝😝😝😝

اسکات 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حسووود🙄🙄🙄شهاب حسینی تو کانادا من تو دزفول🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بعد حسووودییی🙄🙄🙄خدا اندکی عقللل ببار بر این گودزیلاها😝😝😝

😊
میبینی خواهر 😏😏الان بزنم شت و پتش کنم کسی ببینه میگه تقصیرته🤣🤣🤣🤣🤣

بزن داغونش کن🤣🤣🤣🤣

از اوت بدتر اینه که کسی که نمیفهمه میخوای بفهمونیش خنده داره😆😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

خب من از باشگاه برگشتم💃💃💃💃💃

امروز پایین تنه کار کرد . البته بازو و شکم و پهلو هم کارکرد گفت اینا جزءهوازی حساب میشن تمرین اصلی پا بود .

گف چای سبز بیشتراز ۲بار در روز نخور صورتو پیر میکنه 

موز ۲ بار درهفته میتونی بخوری بیشتر نخور.

۱ ساعت بعد تمرین میتونی ۱ لیوان شیر کمچرب با ۲ تا ساقه طلایی بخوری یا ۲ تا خرما باچای و ۲ تا گردو البته گفت این خرما و گردو برای یک روزت باشه نکنه بیشتر بخوری .

یا یک عدد از ی نوع میوه بخوری نه دونوع. 

این بود گزارش من 😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀