2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه لالا کردین ؟؟؟ تا من برم دوش بگیرم بیام همه حاضری بزنن😡

آی ام حاضر😊

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

من یه خورده از عصری فکرم بهم ریخته شده، حالم گرفته کلا انرژی نداشتم، همش کتاب خوندم، ماسک هم نزدم، از ساعت ۷ هم چیزی نخوردم گرسنه هم هستم، امیدوارم فردا تا ٨ دوام بیارم حالم بد نشه برم نمونه رو بدم راحت شم، ورزشم هر چی صبح انجام دادم، عصری جونی نداشتم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
من یه خورده از عصری فکرم بهم ریخته شده، حالم گرفته کلا انرژی نداشتم، همش کتاب خوندم، ماسک هم نزدم، ا ...

مهدیه جون چرا شماها به فکر خودتون نیستین رژیم خیلی مهمه اما اول سلامتی 

ما برا سلامتیمون داریم رژیم میگیریم میگیم میخوایم سالم خوری کنیم نه اینکه خودمون رو از بین ببریم

مهدیه جون چرا شماها به فکر خودتون نیستین رژیم خیلی مهمه اما اول سلامتی  ما برا سلامتیمون داریم ...

آره عزیزم، همینطوره من وقتی ده کیلو کم کردم رفتم چکاپ کلی همچیز عالی بود و حالم هم خوووب بود

من عید یه هفته اسهال و استفراغ گرفتم خییلی شدید، از اون ببعد هنوز خوب برنگشتم به حال خودم، اون آزمایشی رو هم که نرفتم بدم، تو همین فروردین برام نوشته بود. حتما که سلامتی در درجه مهم و اولویت زندگیمه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

آره عزیزم، همینطوره من وقتی ده کیلو کم کردم رفتم چکاپ کلی همچیز عالی بود و حالم هم خوووب بود من عید ...

ان شالله که فردا آزمایش رو میدی چیز خاصی نیس و فقط ضعیف شدی 

مولتی ویتامین ات رو هر روز میخوری؟؟

ان شالله که فردا آزمایش رو میدی چیز خاصی نیس و فقط ضعیف شدی  مولتی ویتامین ات رو هر روز میخوری ...

یه هفته است دقیق هر شب میخورم، قبلش یکی دو شب درمیون میشد

برق طبقه ی پایین اتصالی پیدا کرده بود اتوشونو گذاشته بودن تو برق رفته بودن بیرون  ۵ ساعتی هی داغ شده بوده ریده تو برق کشی ساختمون برقکار اومد درست کنه مال کل ساختمونو قطع کرد الان وصل شده گوشیمم شار ژش گوج درصده اومدم شب بخیر بگم بزنم ش بشه😂😂😂😂از ساعت ۹ تا حالا برق نبوده ک ش کنم از ۱۵ درصد با جون کندن الان به ۳ درصد رسیده🤣🤣

برنامه اوکی شده بید برم یکم کتاب بوخونم بعدم لالا.شبتو بخیر عجقولای مننننن😍😍😍😚😚😚

😊