2777
2789
اره عزیزم آسیاب شده نباید نگه داری

باشه پس باید بریزمشون دور 

اخه شب نمیشه میکس کنم برای فرداش که بزنم بصورتم این گودزیلا نمیخوام بفهمه 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
خوب کردی  اصن ما اینجاییم به آیا های تو گوش کنیم عجقم😂😂😂😂😚😚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقد خندیدم جیگر وسط پارک الان میگن خوله😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه پس باید بریزمشون دور  اخه شب نمیشه میکس کنم برای فرداش که بزنم بصورتم این گودزیلا نمیخوام ...

میکس نمیخواد من با همون هاونگ سنگی که دارم ی کم نیمکوب میکنم و میریزم تو ابجوش برا صبحش میزنم به صورتم

تغذیه#  

کیک فوری

داخل ی ماگ ی عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید (بهتره با هم زن خوب هم بزنید تا کف کن) و ی ق چ عسل و ی ق چ پودر کاکائو و ی سر ق وانیل رو اضافه کنید و بعد ۴ق غ پودر بادام و نصف ق چ بکینک پودر را اضافه کرده و خوب هم بزنید 

مایع کیک شما آماده است ماگ را به مدت ۳دقیقه در ماکروفر قرار داده 😋😋😋کیک خیشمزه شما آماده است

میتونید ده گرم شکلات تلخ را تکه کرده و وسط مایع بیندازید و بعد داخل ماکروفر قرار دهید دیگه خیلی 😋😋😋😋میشود

تغذیه#   کیک فوری داخل ی ماگ ی عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید (بهتره با هم زن خوب هم بزنید تا ک ...

من این رو یکشنبه اگه بیشتر از نیم کیلو کم کرده باشم به خودم جایزه میدم😋😋😋😋

خوب پس امشب شهر امن و امانه  گودزیلا هم که حتما ذوق زده اس🤣🤣🤣

نه بابا  گودزیلا دلخوره از مامانش اساسی🤣🤣🤣🤣🤣کلا مخالف خط فکری  مامانشه ایییتقدم غر بهش میزنه  که درست  بشه همش من بهش میگم  اینقد  حرص اونو نخور ۵۰_۶۰سال همینه  دیگه درس نمیشه😝😝😝میگه  مامانم ی کودک ۵۰ساله اس😂😂😂

😊
نه بابا  گودزیلا دلخوره از مامانش اساسی🤣🤣🤣🤣🤣کلا مخالف خط فکری  مامانشه ایییتقدم غر به ...

کودک ۵۰ ساله🤣🤣🤣🤣🤣ولی خدایی مامان میکاییل سوای مخالفت قبل ازدواجمون من تا حالا ازش کوچکترین بی احترامی یا حرکتی یا حرفی نشنیدم خیلی مغروره به خودش اجازه نمیده خیلی حرفا و کارا رو بکنه ی جورایی از غرورش خوشم میاد با جذبه اس🤣🤣🤣

@soohaaa   نیستی کوجایی ایا🤔

سلام عزیزکم😙😙😙 

همینجام درحال کوزت بازی😒😒😒 گودزیلا مارگون هم مارو نبرد😒😒 

دوستمون الان زنگ زد فردا تااخر تعطیلات بریم باغ میگه نه حوصله دارم جایی برم نه اعصاب😒😒 گوز توش😂😂😂 

ای وای چرا خوب بود برا روحیه تون که 😔

حال روحیش خوب نیس معلوم نیست اون گوشه موشه های ذهنش چی میگذره 😒😒حالا فعلا رفته شیر ننشو بخوره وقتی اومد شاید نظرش عوض شد😂😂