2777
2789
اره عزیزم آسیاب شده نباید نگه داری

باشه پس باید بریزمشون دور 

اخه شب نمیشه میکس کنم برای فرداش که بزنم بصورتم این گودزیلا نمیخوام بفهمه 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
خوب کردی  اصن ما اینجاییم به آیا های تو گوش کنیم عجقم😂😂😂😂😚😚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقد خندیدم جیگر وسط پارک الان میگن خوله😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه پس باید بریزمشون دور  اخه شب نمیشه میکس کنم برای فرداش که بزنم بصورتم این گودزیلا نمیخوام ...

میکس نمیخواد من با همون هاونگ سنگی که دارم ی کم نیمکوب میکنم و میریزم تو ابجوش برا صبحش میزنم به صورتم

تغذیه#  

کیک فوری

داخل ی ماگ ی عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید (بهتره با هم زن خوب هم بزنید تا کف کن) و ی ق چ عسل و ی ق چ پودر کاکائو و ی سر ق وانیل رو اضافه کنید و بعد ۴ق غ پودر بادام و نصف ق چ بکینک پودر را اضافه کرده و خوب هم بزنید 

مایع کیک شما آماده است ماگ را به مدت ۳دقیقه در ماکروفر قرار داده 😋😋😋کیک خیشمزه شما آماده است

میتونید ده گرم شکلات تلخ را تکه کرده و وسط مایع بیندازید و بعد داخل ماکروفر قرار دهید دیگه خیلی 😋😋😋😋میشود

تغذیه#   کیک فوری داخل ی ماگ ی عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید (بهتره با هم زن خوب هم بزنید تا ک ...

من این رو یکشنبه اگه بیشتر از نیم کیلو کم کرده باشم به خودم جایزه میدم😋😋😋😋

خوب پس امشب شهر امن و امانه  گودزیلا هم که حتما ذوق زده اس🤣🤣🤣

نه بابا  گودزیلا دلخوره از مامانش اساسی🤣🤣🤣🤣🤣کلا مخالف خط فکری  مامانشه ایییتقدم غر بهش میزنه  که درست  بشه همش من بهش میگم  اینقد  حرص اونو نخور ۵۰_۶۰سال همینه  دیگه درس نمیشه😝😝😝میگه  مامانم ی کودک ۵۰ساله اس😂😂😂

😊
نه بابا  گودزیلا دلخوره از مامانش اساسی🤣🤣🤣🤣🤣کلا مخالف خط فکری  مامانشه ایییتقدم غر به ...

کودک ۵۰ ساله🤣🤣🤣🤣🤣ولی خدایی مامان میکاییل سوای مخالفت قبل ازدواجمون من تا حالا ازش کوچکترین بی احترامی یا حرکتی یا حرفی نشنیدم خیلی مغروره به خودش اجازه نمیده خیلی حرفا و کارا رو بکنه ی جورایی از غرورش خوشم میاد با جذبه اس🤣🤣🤣

@soohaaa   نیستی کوجایی ایا🤔

سلام عزیزکم😙😙😙 

همینجام درحال کوزت بازی😒😒😒 گودزیلا مارگون هم مارو نبرد😒😒 

دوستمون الان زنگ زد فردا تااخر تعطیلات بریم باغ میگه نه حوصله دارم جایی برم نه اعصاب😒😒 گوز توش😂😂😂 

ای وای چرا خوب بود برا روحیه تون که 😔

حال روحیش خوب نیس معلوم نیست اون گوشه موشه های ذهنش چی میگذره 😒😒حالا فعلا رفته شیر ننشو بخوره وقتی اومد شاید نظرش عوض شد😂😂