2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نه نههههههههههههههه 😭😭😭😭😭 صبح  کله سحر هر روز مسجد بغلشونه‌ اذان میگه 😭😭😭😭 از ۸ ص ...

وای عجب جایی هستین پس خوش میگذره حتما بگو مادرشوهرت بیاد یاده کربلا میفته براتون هی ارشاد میکنه پسرشو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شهرزاد راس میگه نماز عید فطر یادت نره 😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلاااام صبح تون به خیییر . چی کار میکنید‌ کوجااایید من که از سر درد بیدارم رو به این نما☹ ...

میدونی عقده چیه؟ من الان عقده کردم تو اونجایی😂😂😂😂😂 چند درجه از حسودی بالاتر بید😂😂😂😂

خوش بگذره عزیزم عجب جای کوفتیی رفتی😂😂😂 عقده نمیذاره درست حرف بزنم😂😂😂

اره اره  راس میگی مادر تو امروز برنامتم در کردی 😚😚بعلههه مهدیه و سها هم به لیست بیتلبیتا اضاف ...

حواسم بهشون نبود حالا سها اسباب کشی داره معافه ولی مهدیه خبری ازش نیست بچم پری شده حال نداره.

البته راستی اونم داره میره خونه مامانش 

میدونی عقده چیه؟ من الان عقده کردم تو اونجایی😂😂😂😂😂 چند درجه از حسودی بالاتر بید😂😂😂😂 خوش بگ ...

یه هشتک جدیدتر از حسودی پیدا کردیم.

عقده.ای.هم.خودتونید#  

@wonderwoman2019  

@مهدیه130  

خیلی بهتون خوش بگذره عزیزای دلم

@نیکییییی به تو هم خیلی خوش بگذره

@soohaaa عزیزدلم حتما توهم میری مارگون خوش میگذرونی 

@bahar49 جونم بیا بغلم ما جایی نمیریم همینجا پبشه هم هستیم.😊😊😊😊😊😊

@wonderwoman2019     @مهدیه130      خیلی بهتون خوش بگذره عزیزای ...

قربونت برم عزیزم😚😚😚 بیخ ریشتونم تا جایی گه قوم یعجوج معجوج مهمونی ندن و مهمونی نرن... تو لوحشون 🤣🤣برم خیابون گردی ولایت وگرنه تو خونه هاشون که عمرا اگه خوش بگذره😂😂😂😂حالا گزارش بهتون میدم با هم بخندیم😝😝😝😝

😊