2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار خواهر جون من  زورم اومد شیرخشک بگیرم ۴۰ تومن برا دو قاشق واسه این صابونه 😑😑🙈😝😝 چیز دیگه ای نمیشه بجاش بریزم؟اون ک با جعفری و چای سبز بود میخوام بدرستم ...

😊
همینام هی تیکه  تیکه خریدم کلییییی شد دیگه اون فشار به کیونم میومد نگرفتم راستش خسیسم خودتونی .

بنظرم ربطی بخسیس بودن نداره اخه بعضی چیزا با توجه به وضعیت اقتصادی الان خریدنش جنایت درحق عآلم بشریته😁😁

همینام هی تیکه  تیکه خریدم کلییییی شد دیگه اون فشار به کیونم میومد نگرفتم راستش خسیسم خودتونید ...

🤣🤣

منم‌ از شیر خشک آسی‌ میخوام بدوزدم😈😈😈

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
بهار خواهر جون من  زورم اومد شیرخشک بگیرم ۴۰ تومن برا دو قاشق واسه این صابونه 😑😑🙈😝😝 چیز دی ...

منم میخواستم بگم بهار یه قوطی شیرخشک بگیرم برا دو قاشق، اینجا پرسیدم ۷۰ بود، بهار خبر نداری از ایران عزیزم، درآمدها به تومان است و خرج ها به دلار، یه شب دارایی ایرانیا شده یک سوم، دیگه بیشتر بگم ترکیدم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بهار خواهر جون من  زورم اومد شیرخشک بگیرم ۴۰ تومن برا دو قاشق واسه این صابونه 😑😑🙈😝😝 چیز دی ...

اگه کافی میت داری اونم تو مایه های شیرخشکه وگرنه هر چیز خشکی به جاش تو صابونت میتونی بریزی مثل مثلا دو ق پودر نارگیل ولی حواست باشه خوب پودر باشه درشت نباشه

منم میخواستم بگم بهار یه قوطی شیرخشک بگیرم برا دو قاشق، اینجا پرسیدم ۷۰ بود، بهار خبر نداری از ایران ...

عزیزم بخدا منم هنو اینو ندرستیدم ولی من بخاطر ملینه همیشه ی بسته شیرخشک رو دارم کاش بودین به همتون میدادم چون ی بسته از وقتی باز میشه نهایت ی ماه قابل استفاده است و ملینه الان فقط دارم تو خونه برا وقتایی که دور از جونش مریض میشه و هیچی نمیخوره تنها چیزیه که میخوره ولی بیشتر وقتا ی ماهش تموم میشه میدم گودزیلا میریزه تو قهوه اش🤣🤣🤣🤣بهش نمیگم ی ماهش گذشته🤣🤣🤣🤣