2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مارمولک موزی‌ هر سال از طرف بانکشون‌ سهمیه داره واسه یه کشور امسال فکر کنم ترکیه باش ...

😒😒😒😒 والا خوش بحالشون

اداره ی ماهم زورش میاد یه بن بده کارمنداش اینا چجور سهمیه ی سفر خارجی میگیرن😒😒 جا داره اینجا بگم ری دم به این شانس😂😂😂😂😂😂

نیکی و مریم دنبال دکتر پوست بودن بعد شوهر  مریم به سفارش  یکی ی دکتر خیلی خوب معرفی کرده ب ...

😂😂😂😂 آخی بنده خدااااااا

😂😂😂😂😂😂 

خوبیش اینه نیکی نرفته پول ویزیت رو بده بعد طرف بره دیار باقی😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣من اون دنیا زاپاس یه دکتر معروف سراغ دارم😝😝 کیونتون بسوزه ‌ شما ها ندارین

😂😂😂😂

اون دنیا من با هر دینی حساب کنم میرم جهنم😁😁😁 اونجا صورتم یحتمل زیاد بسوزه اگه میشه واسه منم ینوبت ازش بگیر😂😂

@نیکییییی  

نیکی به گودزیلا که گفتم دکتره مرده اینقد ناراحت شد که نگو گفتم مگه فامیلته اینقد غصه خوردی میگه نه آدم خوبی بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گفتم حالا به دوستات بگو یکی تو همین دنیا پیدا کنن.

ی دوست داره دوره دبیرستان دکتره پوسته با خانومش کلینیکم دارن حالا گفته شمارشو پیدا میکنم بریم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداکنه نمیره بیچاره جوونه یه زنه خوشگلم داره قبلا عکساشو تو گروهشون دیده بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
وای مریم اینا فاجعه هستن  اینا گودزیلا که نیستن گوزدیلا هستن😂😂😂  توی هر بنگاهی که میر ...

دقیقا عین این میمونه میره تو دیوار خونه هارو نگاه میکنه قیمت میگیره

ببینه چقدر شده هی میگه چرا نخریدم .

برا ماشین هم پولشو جابجا کرد که بخره ولی گف ولش کن میخوام چیکار آی الان میسوزه چند برابر شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گودزیلاهای.اولاخ#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😒😒😒😒 والا خوش بحالشون اداره ی ماهم زورش میاد یه بن بده کارمنداش اینا چجور سهمیه ی سفر خارجی میگ ...

🤣🤣🤣خیلی کارش خوبه . حقوقش هم خوبه چند وقت دیگه  هم میشه معاون به خدا از همه چی پول میگیره. حق مهد واسه‌ بچه ها‌ . حق غذا  . هر چی رو نخواد پولش‌ رو میگیره 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
😂😂😂😂 اون دنیا من با هر دینی حساب کنم میرم جهنم😁😁😁 اونجا صورتم یحتمل زیاد بسوزه اگه میشه واسه ...

🤣🤣🤣🤣

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)