2777
2789
من امروز روز اول پری ام حلقه نمیزنم ولی صبح ۳۰۰تا بادسنج رفتم صدتا موند عصر  پیاده روی هم ظهر ...

موفق باشی گلم😚😚😚😚😚😚

انشااله بسللمتی از فردا میری تثبیت

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز روز اول پری ام حلقه نمیزنم ولی صبح ۳۰۰تا بادسنج رفتم صدتا موند عصر  پیاده روی هم ظهر ...

پس.۲ . ۳. روز دیگه وزن کن 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
موفق باشی گلم😚😚😚😚😚😚 انشااله بسللمتی از فردا میری تثبیت

خدا از دهنت بشنوه ولی فکر نمیکنم بدن من خیلی بیجعوله هیچوقت به موقع همکاری نمیکنه🤣🤣🤣الانم که این دو کیلو آخر چربی رو دو دستی چسبیده

نه چه اشکال داره مگه گوشتت چربه؟؟ منکه تو رژیمم هستم میخورم

گوشت چرخی گوسفنده  برا خودم با زیتون سرخ کنم برای خانواده کنجد سرخ میکنم

ربطی به جوش نداره از بین برنده لک و شفاف کننده اس ولی کلا ماسکهای شفاف کننده همه پوست رو خشک میکنن ح ...

آره ‌ جوش رو به خاطر پوست های چرب گفتم .چون پوست های چرب بیشتر مستعد جوش زدن هستن تا خشک ‌ 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
گوشت چرخی گوسفنده  برا خودم با زیتون سرخ کنم برای خانواده کنجد سرخ میکنم

اصلا سرخ نکن گوشت و پیاز و ی کم جعفری خورد شده و نمک و فلفل و پا‌‌پریکاا بریز بعد کف تابه بچین سر تابه رو بزار و زیرش رو کم کن اولش آب میندازه بعدش که آبش خشک شه گوشت چربی خودش رو پس میده و با همون سرخ کن

خدا از دهنت بشنوه ولی فکر نمیکنم بدن من خیلی بیجعوله هیچوقت به موقع همکاری نمیکنه🤣🤣🤣الانم که این ...

حتما عزیزم مطمئن باش انرژی منفی هم نده خانوم 

البته پری هم هستی شاید کاذب نشون بده ولی حتما کاهش داری قربونت برم😊😊😊😊😊

منم برای نهار سوپ بلغور خیشمزه‌ درستیدم😋

نیکی جون طرز تهیه لطفا، از کپی پیست بیارمت بیرون

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم