2777
2789

تغذیه#  

کوکو مرغ و سبزیجات .مرغ پخته و ریش‌ و ریش شده ۲پ

تخم مرغ ۲ عدد.ماست چکیده ۳ ق غ .گوجه ۱عدد.پیاز چه۲ عدد.سبزی معطر ۲ق غ .نمک و فلفل .روغن ذرت .ارد ۲ ق‌غ

ابتدا مرغ را خوب ریش ریش کنید و در کاسه‌ای بریزیدگوجه را نیز به شکل خیلی ریز خرد و یا رنده کنید و به مرغ اضافه نماییدپیازچه ها را حلقه حلقه کنید و همراه بقیه مواد روی مرغ بریزیدحال هم بزنید و در صورت لزوم مقدار آرد را تنظیم کنید (مقدار آرد لازم بستگی به میزان آب گوجه‌ای دارد که استفاده می‌کنیدتا مخلوط به اندازه کافی غلیظ شودروغن را داخل تابه‌ای بریزید و بگذارید روی شعله داغ شودحال یک قاشق بزرگ از مخلوط مرغ بردارید و آرام داخل روغن بریزیدبا پشت قاشق آن را به شکل گرد درآوریداین کار را برای بقیه مایه تکرار کنید

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم با کمال  نجاست امشب میخوام دعا بخونم🤣🤣🤣🤣 عیب نداره مهم نیته خدا با ما رفیقه برامون روز ...

امروز هنو ۲۸بود من معمولا ۳۰روزه بیدم سورپرایزم کرد🤣🤣🤣فکر کنم چون این چند روز ی کم ورزشم زیادشده بود

ننه دندون رو جیگر بذار امشب این تمرین کیونا رو هم بذارم تموم میشه بعد میذارم امضام راحت پیدا کنی هیی ...

😂😂😂چشم چشم

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
نه عزیزم ی مرطوب کننده که همیشه برا هیدراته کردن پوستت میزنی

مرسی عزیزم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

تغذیه#  

کوکو قارچ

• پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور

ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میگیریم و یک عدد پیاز کوچک را پوست میگیریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی زردچوبه به مرغ اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه میدهیم تا خوب بپزد(پیاز و زردچوبه بوی سینه مرغ را کاملا میگیرد)

سپس مرغ را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد سینه را با چاقو ریز ریش ریش میکنیم. سیب زمینی ها را نیز میشوییم و در قابلمه ای پر از آب قرار میدهیم و با حرارت نسبتا زیاد صبر میکنیم تا خوب آبپز شوند،

سپس پوست میگیریم و با گوشت کوب برقی کاملا له میکنیم. قارچ ها را با دستمالی مرطوب پاک میکنیم(یا پوست آن را میگیریم) و سپس میشوییم و خرد میکنیم. پیاز را نیز پوست میگیریم و میشوییم و روی تخنه به صورت نگینی خرد میکنیم

و در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا به مرور کمی داغ شود سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که قارچ ها نرم شود سپس زیر شعله را خاموش میکنیم.

دو حبه سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وریز خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی پوره شده و سینه مرغ خرد شده را میریزیم و نمک ،فلفل سیاه به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.

در پیاله ای به صورت جداگانه هر کدام از تخم مرغ را میشکنیم، اگر سالم بودند داخل کاسه ای ریخته و خوب هم میزنیم و آرد را به آن اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای از آرد در تخم مرغ نباشد،

سپس به مواد کاسه بزرگ اضافه میکنیم.همچنین مخلوط سیر،پیاز داغ و قارچ را نیز می افزاییم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا مایع کوکو یکدست شود. تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن مایع کف آن میریزیم تا داغ شود

سپس کل مایع کوکو قارچ را به یکباره داخل تابه میریزیم و صبر میکنیم تا خودش را بگیرد و سرخ شود،سپس آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

تغذیه#  

سالاد کلم و فیله مرغ

کلم سفید.خرد شده

هویج

ذرت

نخود فرنگی

فیله مرغ گریل شده

لیمو ترش

روغن زیتون ( قابل حذف)

ماست سون ۲ ق( قابل حذف)

همه رو خورد کنید و بزنید به شکم  

تغذیه#  

گوجه فرنگی

تحقیقات نشان می دهد که گوجه فرنگی برای داشتن یک بدن بسیار عالی نیاز است. یکی از خاصیت های گوجه فرنگی این است که مانع بالا رفتن وزن بدن می شود. اگر هر روز گوجه فرنگی را مصرف کنید چربی های ناخواسته درون بدن شما آب شده و تاثیر بسزایی بر روی کاهش وزن دارد. می توانید آب گوجه فرنگی را هر روز میل کنید.

تغذیه#  

لیمو ترش

لیمو ترش به عنوان یک چربی سوز طبیعی شناخته می شود. اسید سیتریک موجود در لیمو ترش باعث افزایش سوخت و ساز بدن و در نتیجه چربی سوزی می شود. همچنین برای لاغری و کاهش وزن می توانید از معجون آب لیمو ترش و عسل استفاده کنید.

برای تهیه معجون لیمو ترش و عسل ۱ لیوان آب ولرم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل طبیعی مخلوط کنید. معجون عسل و آبلیمو را باید به صورت ناشتا مصرف کنید. این معجون برای لاغری بسیار تاثیرگذار است.

تغذیه#  

کنگر

گیاه کنگر دارای فیبر فراوان می باشد و باعث کاهش اشتها در افراد می شود ، همین امر باعث می شود تا شما دست از پرخوری برداشته و کاهش وزن را تجربه کنید.

تغذیه#  

خرمالو

خرمالو حاوی مقادیر غنی از فیبر ، پروتئین و انواع ویتامین ها است. ضمن اینکه کربوهیدارت و چربی بسیار کمی دارد. به همین دلیل برای کاهش اشتها بسیار مناسب است و از پرخوری جلوگیری می کند ، در نتیجه برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است.

علاوه بر این خرمالو حاوی مقادیر فراوانی آب است که باعث می شود متابولیسم بدن افزایش یابد و در نتیجه باعث سوخت و ساز بیشتر بدن شود. برای این منظور خرمالوی تازه که کالری پایینی دارد را در وعده صبحانه مصرف کنید

تغذیه#  

انجیر

توجه داشته باشید که مصرف انجیر با برنامه درست می تواند باعث کاهش وزن شود و به همین دلیل است که به افراد دارای اضافه وزن مصرف انجیر توصیه می شود. البته باید به این نکته توجه داشته باشید انجیر اگر با برخی مواد مثل شیر مصرف شود کالری خیلی زیادی دارد.

و همین کالری زیاد علاوه بر اینکه به کاهش وزن شما کمکی نمی کند بلکه باعث بالاتر رفتن وزن نیز می شود. پس بهتر است برای لاغری و کاهش دادن وزن با انجیر با یک مشاور تغذیه مشورت کنید و اگر اضافه وزن دارید در مصرف آن زیاده روی کنید.

تغذیه#  

نارنگی

مصرف نارنگی باعث می شود متابولیسم بدن افزایش یابد و در نتیجه منجر به چربی سوزی شود به همین دلیل برای کاهش وزن و لاغری مفید است. ضمن اینکه فیبر موجود در نارنگی برای کاهش دادن اشتها و جلوگیری از پرخوری مفید است.

تغذیه#  

فلفل قرمز

شاید باورش کمی دشوار باشد اما فلفل قرمز برای کاهش وزن بسیار موثر است ، اگر می خواهید کاهش وزن را تجربه کنید بهتر است از فلفل قرمز در رژیم غذایی خود استفاده کنید ، فلفل قرمز باعث می شود تا سوخت و ساز بدن افزایش پیدا کرده و باعث اکسیژن رسانی بیشتر از حد به بدن می شود که این امر به مانند ورزش کردن است.