2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تغذیه#  

خوراک کدو

کدو یک عدد قارچ متوسط 2 عدد ساقه کرفس 10 سانت سیب زمینی کووووچیک 1 عدد هویچ کوچولو 1 عدد گوجه فرنگی کوچولو 1 عدد یک چهارم فلفل دلمه ای رب گوجه نصف ق .غ عصاره مرغ 1 عدد همه مواد غیر از کدو ریز نگینی خورد میشن کدو هم حلقه میشه مواد و درون قابلمه کوچولو میریزیم رب و عصاره مرغ و تو یک لیوان و نیم آب حل میکنیم کمی هم فلفل سیاه و قرمز میریزیم توش و روی مواد میریزیم 40 دقیقه ریز بجوشه آماده است 

☺کالری کل 250 کالری 50 گرم نون 125 جمع کالری ها375 یه وعده کامل و سیرکننده☺

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
تغذیه#   خوراک کدو  کدو یک عدد قارچ متوسط 2 عدد ساقه کرفس 10 سانت سیب زمینی کووووچیک 1 ...

نیکی پیشنهاد دادم ورزشامون رو که هماهنگ کردیم برا اینکه بیشتر انگیزه بگیریم ماسکارو هم هفتگی هماهنگ کنیم باهم گفتم ی نظرسنجی کنیم شهرزاد و من موافق بودیم تو چی ننه؟؟؟

@مهدیه130  

@kongmin  

دخملا شماهم نظرتون رو بگید

تغذیه#   خوراک کدو  کدو یک عدد قارچ متوسط 2 عدد ساقه کرفس 10 سانت سیب زمینی کووووچیک 1 ...

گوبون دستت عشق جونم😚😚😚😚

روز موهای خوجل پسملی هم مبارک باشه منم فر ریز دوج دالم اما لختن☹☹☹بگو خاله تو کف موهاته قدرشو بدون😂😂😍😍😍😍😚😚😚

😊

تغذیه#  

سوپ رژِیمی چربی سوز

کرفس خرد شده 1 لیوان . گل کلم سفید خرد شده 2 لیوان . هویج 3 عدد .پیاز 3 عدد . سیر رنده شده ۳ حبه .فلفل دلمه ای 2 عدد . گوجه فرنگی درشت 5 عدد .  کدو سبز ۱ عدد. آب 3 لیوان طرز تهیه : 3 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. گوجه فرنگی های پوست گرفته رنده شده و سبزیجات خرد شده را به اب در حال جوشیدن اضافه کنید ، مخلوط کنید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. به مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود( در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید ) سپس نمک و فلفل را اندازه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.

عصاره ی مرغ و قارچ  هم میتوان استفاده کرد

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
گوبون دستت عشق جونم😚😚😚😚 روز موهای خوجل پسملی هم مبارک باشه منم فر ریز دوج دالم اما لختن☹☹☹بگو خ ...

😚😚😚😚فدااات بشم