2777
2789
بچه ها من نگران نیکی شدم از صبح خبری ازش نیست 😐😐 @نیکییییی   هروقت ان شدی ی خبر بده نگرانت ...

سلام دورت بگردم 🙌🙌🙌

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
اره واقعا منم الان تو فکرش بودم

سلام عزیز دلممممم‌ گوشی رو الان‌ برام آورد گودزیلا ‌ چسب پشت گوشیم باز شده‌ بود ☹☹ 

از صبح گوشی‌ نداشتم بیام پیشتون‌ دوست های عزیزم

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تغذیه#  

جو پرک ۴ پیمانه

تخم کتان ۲ پیمانه

تخم آفتابگردان ۱ پیمانه

تحم کنجد ۱ پیمانه

تحم کدو ۱/۲ پیمانه

آب ولرم ۶پیمانه

روغن، ۲ ق غ

نمک ۱ ق چ

همه مواد رو تا آب مخلوط میکنم و به مدت ٨ ساعت در یخچال استراحت میدیم، من ترجیح میدم تخم ها رو کمی اسیاب کنم، پودر نه، کمی ریزتر بشن، 

بعد از ٨ ساعت، حالا بیشتر هم شد اتفاقی نمیفته، روی کاغذ روغنی که کف سینی فر پهن شده به شکل خیلی نازک خمیر رو پهن میکنم، تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه، سپس از فر خارج کرده از کاغذ جدا کرده، دوبار در فر گذاشته با دمای ۱۵۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه که کاملا نان خشک شود. 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
سلام عزیز دلممممم‌ گوشی رو الان‌ برام آورد گودزیلا ‌ چسب پشت گوشیم باز شده‌ بود ☹☹  از صبح گوش ...

سلام عزیزم اگه بدونی چقققققدر از صبح اینجا سر زدیم که تو ببینم. خدا رو شکر که خوبی

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
و همچنین، از صبح چند بار اومدم که نیکی رو ببینم، ولی نیس که نیس😟😟😟

سلام مهدیه جون ‌ .

ممنونم مهربون که به یادم هستید‌ 😚😚

گوشی نداشتم بیام ☹☹

از صبح‌ انگار یه چیزی تو وجودم‌ کم داشتم اینجا نبودم

سلام عزیزم اگه بدونی چقققققدر از صبح اینجا سر زدیم که تو ببینم. خدا رو شکر که خوبی

فدااای همتون بشمممممم‌ 😙😙😙😙😙😙

انقدر اعصابم خورد بود با  گودزیلا دعوا کردم گفتم واس خونه مودم‌ بگیر این جوری من راحت ترم😄😄

سلام مهدیه جون ‌ . ممنونم مهربون که به یادم هستید‌ 😚😚 گوشی نداشتم بیام ☹☹ از صبح‌ انگار یه ...

ما هم همینجور بودیم. همش منتظر یه پپپپپخ بودیم ازت البته پخ واسه شهرزاد منظورم حتی شده یه سلامی یه استیکری

ما هم همینجور بودیم. همش منتظر یه پپپپپخ بودیم ازت البته پخ واسه شهرزاد منظورم حتی شده یه سلامی یه ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣جوووونم

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃پخخخخخ

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😙😚😚🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

🤣🤣🤣

بچه ها، طرز تهیه دمی بلغور  رو بهم میگید لطفا، من برای شام درست کنم

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😙😚😚🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃 پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ...

جووووووون

😍😍😍😍😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز