2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با جیش آرام چه کردی خواهر؟😂😂😂داری ادامه میدی؟

آره عزیزم الان یک هفته شده ولی خودم باید ببرمش خودش نمیگه فقط اعصابم ارومه که جاییو کثیف نمیکنه

بنظرت چقد طول میکشه؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
آره عزیزم الان یک هفته شده ولی خودم باید ببرمش خودش نمیگه فقط اعصابم ارومه که جاییو کثیف نمیکنه بنظ ...

والا بچه با بچه  فرق داره اما دخترا زود راه میافتن من هانیتا ۲ ماه طول کشید.ولی بازم تا مدتی حین بازی  هم باید بهش یاد اوری کنی چون سرگرم بازی  میشن ممکنه یادش بره.پی پی رو ک خودش از بس وسواسه هیچ روش کار نکردم خودش میگفت تو همون  ۲ ماه 😂😂

😊
والا بچه با بچه  فرق داره اما دخترا زود راه میافتن من هانیتا ۲ ماه طول کشید.ولی بازم تا مدتی حی ...

وای این هنوز پی پی نمیگه 

الانم شاید یه بار در روز بگه جیش

هر ۴۵ دقیقه میبرمش

برای خوابش هم پوششکش میکنم

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
وای این هنوز پی پی نمیگه  الانم شاید یه بار در روز بگه جیش هر ۴۵ دقیقه میبرمش برای خوابش هم ...

اولشه همه اینطورین کم کم عادت میکنه منم شبا پوشک میکردم.چش به هم بزنی عادت کرده بچه ها زود یاد میگیرن😍😍

😊
@نیکییییی     خواهر بیادبیرون از اون فر تا خودتو نکردی توش بسوزونی😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

☹☹☹☹ حالم خوب نیس 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
تو.لوحت.حسین.با.این.کادوت#  ‍  ممه.ی.بچمو.سوزیدی.ربانت.بسوزه#   🤣🤣🤣🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شب قاشق داغ می‌گذارم رو ربانش🤣🤣🤣

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
اینجوری ربانشو سیخ بزن بذار تو فر سوخاری بشه🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اییی

اییییییی😖😖😖😖آشغال گوشت